Σε ηλικία 67 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο συνάδελφος Κώστας Μότσης, ο δημοσιογράφος που συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με την ίδρυση της ΕΡΑ Σπορ, του πρώτου πανελληνίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Με το «Μικρόφωνο στα γήπεδα» συνόδευσε για πολλά χρόνια το φίλαθλο κοινό κάθε Κυριακή, εκπομπή που αργότερα, ξανά με επικεφαλή τον Κώστα Μότση, έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επάνοδο της ΕΡΤ, μέσα από τις συχνότητα της ΕΡΤ OPEN.

psat vraveio
Από την εκδήλωση όπου απενεμήθη έπαινος από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για την ραδιοφωνική εκπομπή «Μικρόφωνο στα γήπεδα» την εποχή του «μαύρου» της ΕΡΤ.: Γιάννης Γαλανόπουλος, Κώστας Μότσης, Γεωργία Μηλιώτη, Αλέξανδρος Κασελάκης, Λευτέρης Σαρελάκος. Πίσω από αριστερά: Γιώργος Καλίτσας, Μανώλης Βέττας, Ανδρέας Παγανόπουλος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Αριστείδης Ράπτης

Όλη η συντακτική ομάδα του «Δ & Α» νιώθει συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του «δικού» της ανθρώπου. Ο Κώστας Μότσης ήταν ένα επίλεκτο κομμάτι από εμάς καθώς μας τίμησε με την φιλία, την εμπιστοσύνη και τις πολύτιμες συμβουλές του.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στην γυναίκα του Μαίρη και στα δύο παλικάρια τους, τον Γιάννη και τον Βασίλη.

Καλό παράδεισο φίλε…

ΥΓ: Μια από τις πολλές ξεχωριστές στιγμές που ζήσαμε μαζί του απεικονίζεται στην φωτογραφία. Στα πλαίσια των Ευβοϊκών Αθλητικών Βραβείων, παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα του «Δ & Α» και του Σταθμού των Εργαζομένων για την συμβολή του, παρέα με τον Ηρακλή Κοτζιά, στην ίδρυση της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.