Αβέβαιο είναι το μέλλον του Απόλλωνα Ερέτριας, αφού και μετά την τελευταία γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής, δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση για το πως θα πορευτεί η ομάδα την νέα περίοδο. ΄΄Αγκάθι΄΄ το οικονομικό, με την τωρινή διοίκηση να έχει παραδώσει τα βιβλία του συλλόγου -αφού η θητεία της ολοκληρώθηκε- τα περισσότερα μέλη της οποίας ναι μεν έχουν την διάθεση να συνεχίσουν στην ομάδα, αλλά μόνο εφόσον βρουν βοήθεια απ΄ τον δήμο και άλλους συντοπίτες τους. Λιγοστοί οι φίλοι του Απόλλωνα που παρουσιάστηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του τοπικού δημοτικού συμβουλίου, όπου και πραγματοποιήθηκε η διαδικασία, που ουσιαστικά διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα και χωρίς να τεθεί κάποιο ζήτημα, πέρα από κατάθεση προβληματισμών και ανησυχιών για το σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο.

APOLLWN ERETRIAS GENIKH SYNELEYSH 27-6-2016 (17)
…μόνο σε φωτογραφία προεκλογικού φυλλαδίου μπορούσε κανείς να δει την δήμαρχο Αμφιτρίτη Αλημπατέ, που απουσίασε απ΄ την κρίσιμη γενική συνέλευση του Απόλλωνα Ερέτριας…

Αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία της δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατέ και όπως είπε χαρακτηριστικά φίλαθλος του συλλόγου ΄΄όσο βαρύ πρόγραμμα και αν έχει, όφειλε να δώσει το παρόν σε μια τόση κρίσιμη συνέλευση της ομάδας του δήμου΄΄. Το παρόν έδωσαν εκπροσωπώντας τον δήμο ο υπεύθυνος αθλητισμού Νίκος Μεταξάς και ο πρόεδρος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιαράπης. Ο κ. Μεταξάς στάθηκε στην δύσκολη οικονομικά κατάσταση του δήμου και στον μικρό προϋπολογισμό, όμως υποσχέθηκε να σταθεί ο δήμος κοντά στην ομάδα, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Οι άνθρωποι του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου ζήτησαν, πέρα από τις υποσχέσεις, να υπάρξουν διαβεβαιώσεις γραπτά για υλοποίηση της βοήθειας απ΄ την δημοτική αρχή. Από αυτό και απ΄ το αν θα βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι να τους στηρίξουν, εξαρτάται η παραμονή τους. Στα πρόσωπα τους μπορούσε κανείς να δει την κόπωση απ΄ την ενασχόληση τους με τα διοικητικά της ομάδας, αλλά και την διάθεση να συνεχίσουν, αρκεί να μην αισθάνονται ότι είναι…΄΄μόνοι στο σπίτι΄΄ του Απόλλωνα. Από πλευράς διοίκησης το παρόν έδωσαν τα πέντε απ΄ τα εφτά μέλη του συμβουλίου (Θέμης Κοντσιλίδης, Νίκος Γλυκός, Νίκος Γιαπλές, Πέτρος Κακαβάς, Νίκος  Βαλκάνος). Στην γενική συνέλευση παρουσιάστηκαν ακόμη η Χρυσούλα Μώρου (φίλαθλος-οικονομικός παράγοντας της ομάδας), ο Τάκης Μητακίδης (φίλαθλος), ο Λευτέρης Μπιλάλης (πρόεδρος επαγγελματιών Ερέτριας) και το μέλος της ΕΠΣΕ Νίκος Δαφνής, που πάντα είναι κοντά στην ομάδα του τόπου καταγωγής του.

Φωτογραφίες: Χρήστος Σεφερλής