Αβαντίδες: ΄΄Απογοητευμένες πρωταθλήτριες χωρίς τελετή΄΄

0
10

Ανακοίνωση παίχτριων των Αβαντίδων (χωρίς να γίνεται ονομαστική αναφορά) αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα chalkidafans3.blogspot.gr, που έχει θέμα την μη πραγματοποιήση φιέστας για την άνοδο της γυναικείας ομάδας της Χαλκίδας στην Α΄ Εθνική την περίοδο 2015-16 και την μη παράδοση των μεταλλιών για την επιτυχία. Ανεξάρτητα απ΄ το ότι καλό θα ήταν να γίνεται αναφορά των παιχτριών που το υπογράφουν (ώστε κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει την εγκυρότητα της και το αν αντιπροσωπεύει το σύνολο των αθλητριών που βρίσκονταν πέρσι τουλάχιστον στο ρόστερ της ομάδας), αντικειμενικά είναι σοβαρή παράλειψη από πλευράς διοικούντων των Αβαντίδων το ότι δεν έγινε η σχετική εκδήλωση, έστω και άτυπα ή σε κλειστό κύκλο (αν δεν επιθυμούσαν να δώσουν δημοσιότητα) αφού όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση είναι μια μορφή ανταπόδωσης και δικαιώσης για τις αθλήτριες που κοπίασαν ώστε να γίνει η περσινή αήττητη φοβερή πορεία στην Β΄ Εθνική, που δυστυχώς δεν έχει ανάλογη συνέχεια στην πρώτη κατηγορία. Ακόμη και η επιλογή της φωτογραφίας έχει τον συμβολίσμο της, αφού γίνεται -άτυπα- σύγκριση της ομάδας που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, σε σχέση με αυτήν που κοινοποίησε πρόσφατα η διοίκηση της ομάδας ως ΄΄Πρωταθλήτριες 2015-16΄΄, που είναι φετινή και δεν περιλαμβάνει τις περισσότερες απ΄ τις παίχτριες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, αφού αποχώρησαν απ΄ την ομάδα το περσινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

΄΄Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι νιώθουμε εντελώς απογοητευμένες από τη διοίκηση των Αβαντίδων Χαλκίδας, αφού μετά από 6 σχεδόν μήνες από το κατόρθωμα της ανόδου μας στην Α’ Εθνική κατηγορία, όχι μόνο δεν έγινε η καθιερωμένη φιέστα, αλλά δεν παραλάβαμε ακόμα ούτε τα μετάλλια μας.

Μια χρονιά που όλες οι κοπέλες ματώσαμε για να έρθει αυτή η άνοδος και περιμέναμε αυτό τουλάχιστον η διοίκηση των Αβαντίδων να μας το ανταποδώσει με το να σηκώσουμε το κύπελλο που τόσο επιθυμούσαμε. Περιμένουμε τους αρμοδίους να επιληφθούν του θέματος.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!΄΄

Εκ των παικτριών,

ΡΩΣΣΑΝΑ ΤΣΟΚΟΥ

ΤΡΟΧΟΥΤΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΝΕΝΝΕ ΧΑΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΒΟΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΤΣΕΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΜΑΝΙΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΒΑΣΩ

ΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΙΚΗ ΚΥΡΙΚΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΔΑΝΗ