Την ήττα απ΄ την Αγία Παρασκεύη γνώρισαν οι Αβαντίδες, στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Β΄ Εθνικής. Από δύο γκολ για της νικήτριες σημείωσαν Πρίφτη και Στεφανοπούλου, ενώ για τις Αβαντίδες σκόραραν οι Ασημώνη και Ζιώγα. Η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και η επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17.12, οπότε και θα ταξιδέψει στην Πελοπόννησο για ν΄ αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Πετρωτού.

Αναλυτικά τ΄ αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Πανηλειακός-Ίκαρος Πετρωτού 2-0

Kαρυατιδες Σπάρτης-Άρης Κορίνθου 1-2

Αγία Παρασκευής-Αβαντίδες 4-2

Πήγασος Θριασίου-Ολυμπιάδα Υμηττού 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αγία Παρασκευή 12, Πανηλειακός 12, Ολυμπιάδα Υμηττού 7, Πήγασος Θριασίου 5, Αβαντίδες 4, Άρης Κορίνθου 3, Ίκαρος Πετρωτού 1, Καρυάτιδες Σπάρτης 1.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η/17.12-3 μ.μ.): Ίκαρος Πετρωτού-Αβαντίδες, Άρης Κορίνθου-Πανηλειακός, Ολυμπιάδα Υμηττού-Αγία Παρασκευή, Πήγασος Θριασίου-Καρυάτιδες Σπάρτης.

*Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας. Οι Αβαντίδες αναδείχτηκαν ισόπαλες στην έδρας τους με τον Πήγασο. Αναλυτικά τ΄ αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Ίκαρος Πετρωτού-Αγία Παρασκευή 0-2

Άρης Κορίνθου-Ολυμπιάδα Υμηττού 0-3

Αβαντίδες-Πήγασος Θριασίου 0-0

Πανηλειακός-Καρυάτιδες Σπάρτης 3-0