Η αγωνιστική κατρακύλα των Αβαντίδων δεν έχει σταματημό και πλέον η ευβοϊκή ομάδα μετά από 12 αγώνες μετρά ισάριθμες ήττες και παθητικό  81 γκολ χωρίς να έχει πετύχει ακόμα τέρμα στο πρωτάθλημα.

Η Ευβοϊκή ομάδα δέχεται κατά μέσο όρο 6,75 τέρματα ανά αγώνα δηλαδή περίπου 7 γκολ ανά αγώνα, συντελεστής που μάλλον παραπέμπει σε αγώνα WATER POLO.

Η ομάδα συνεχίζει να κάνει προπόνηση στο ακατάλληλο και επικίνδυνο γήπεδο του Κανήθου, με εκείνους που θέλουν να λένε ότι διοικούν να αδιαφορούν για την υγεία των κοριτσιών. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο «Καλαμακίδη» έχει να γίνει επίσημος αγώνας της ΕΠΣΕ περίπου τρία χρόνια, ακριβώς επειδή αποτελεί πηγή άμεσου κινδύνου για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών. Παρ´ όλα αυτά, για να προπονούνται τα κορίτσια είναι όλα είναι μέλι-γάλα και …προφανώς φταίνε οι «κακοί» δημοσιογράφοι που τα λένε.

Τέλος, επειδή δεν με αφήνει να τον ξεχάσω, να αφιερώσω στον αγράμματο, ασύντακτο, σκιώδη και κατά φαντασίαν παράγοντα της ομάδας το παρακάτω βιντεάκι ως απάντηση στις απειλές του.