Μετά την περσινή χρόνια των ρεκόρ και το αήττητο πρωτάθλημα οι Αβαντίδες συνεχίζουν την κάκιστη φετινή πορεία και πλέον το «αρνητικό» τους ρεκόρ συνεχίζεται με εβδομάδα την εβδομάδα να μεγαλώνει δυσάρεστα για την ομάδα του Θανάση Σμπρίνη, και του «σκιώδη ανορθόγραφου και ασύντακτου τέως παράγοντα της ευβοϊκής ομάδας».

Αυτη την φορά το ταξίδι στην Δράμα ήταν «δράμα αγωνιστικά» και το κοντέρ σταμάτησε στα 8 γκολ, η συνέχεια είναι στρωμένη με αγκάθια μάλλον γαιδουράγκαθα αφού η Ευβοϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει στην συμπρωτεύουσα τον Άρη Θεσσαλονίκης πριν υποδεχθεί στην Εύβοια τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Πλέον ζητείται γκολ αφού η ομάδα σε δέκα παρακαλώ αγώνες δεν έχει πετύχει τέρμα, τώρα αν έρθουν και βαθμοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πρόκειται για μέγα αγωνιστικό θαύμα.

Το αρνητικό ρεκόρ είναι στο 0-56 και με τις πολικές ποδοσφαιρικές θερμοκρασίες να έχουν πλήξει για τα καλά την άλλοτε κραταιά ομάδα.6a019b00a889ca970d01bb07d326d6970d-500wi

Το αυτάκι του λαλίστατου σκιώδη παράγοντα δεν ιδρώνει βέβαια γιατί όσο σχέση έχει αυτός με την μπάλα έχω εγώ μετά αεροπλάνα.

Η ομάδα συνεχίζει να κάνει προπόνηση σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για αγώνες ποδοσφαίρου βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των κοριτσιών.

Στο γήπεδο Κανήθου «Γιάννη Καλαμακίδη» έχουν να γίνουν επίσημοι αγώνες ποδοσφαίρου της ΕΠΣΕ τρία χρόνια για του λίγου το αληθές δείτε και το σχετικό φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

Τώρα πως το γήπεδο δεν κάνει για αγώνες και κάνει να προπονούνται νεαρά κορίτσια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

IMG_1400