Τελείωσε ο πρώτος γύρος στην Α’ Εθνική γυναικών και οι Αβαντίδες Χαλκίδας σπάνε όλα τα αρνητικά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο.

Το συγκρότημα του Θανάση Σμπρίνη μετά από  8 αγωνιστικές έχει δεχθεί 53 γκολ δηλαδή μέσο όρο 6,25 ανά ματς.

Η επίθεση βέβαια σπάει ρεκόρ μπορεί και παγκόσμιο, μιας και σε 8 ματς ακόμα δεν έχει ΄΄ματώσει΄΄ το πλεκτό των αντιπάλων.

Στο τελευταίο ματς με την Ολυμπιάδα Υμηττού έχασε με τιμητικό 0-3, με την φιλοξενούμενη ομάδα να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ ξανάρχεται και ας ελπίσουμε ότι ο δικέφαλος θα είναι πιο συμπονετικός από το πρώτο ματς που είχε επικρατήσει με το εκκωφαντικό 15-0.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και την αποχώρηση της ΄΄τελευταίας των Μοϊκανών΄΄ Αγλαΐας Χατζηλιοντα, που δεν άντεξε άλλο τις ντροπιαστικές ήττες και αποχώρησε.

Πλέον δεν θα ΄΄παίξω΄΄ άλλο με τις λέξεις και δεν θα δεχθώ κάτι άλλο, απ΄ το ότι απλά είναι η ντροπιαστικότερη  χρονιά στην ιστορία της ομάδας και ελπίζω οι κατά τα άλλα λαλίστατοι διοικούντες και φυσικά ο πολύ συμπαθής προπονητής Θανάσης Σπρίνης να έχουν την ευθιξία, η μεν διοίκηση να πει τι γίνεται στην ομάδα που έχει γίνει περίγελος στην Ελλάδα και ο δε προπονητής να παραιτηθεί για την δική του υστεροφημία και ποιότητα του σαν άνθρωπος.