ΙΣΤΙΑΙΑ-σήμα έγχρωμοΣύμφωνα με πληροφορίες νέος τεχνικός στην Α.Ε. Ιστιαίας αναμένεται να είναι ο Σέρβος μέχρι πρότινος προπονητής της Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας Μίκι Τσίρκοβιτς, αφού σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Βορειευβοιωτών αποτελεί ο Θανάσης Γουρνάς.

Να σημειώσουμε ότι ο 50χρονος Σέρβος προπονητής, με μακρά θητεία σαν ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Α’ Εθνικής, έχει δείξει δείγματα γραφής και σαν προπονητής σε όσες ομάδες έχει δουλέψει μέχρι στιγμής και αναμένεται να αποτελέσει εξαιρετική λύση για τον πάγκο της Ένωσης και να την οδηγήσει με ασφάλεια στην παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σχετικά με την συμφωνία Ιστιαίας & Τσίρκοβιτς σχετικό δημοσίευμα αναρτήθηκε και στο sportstonoto.gr (Δείτε ΕΔΩ  ).

Να αναφέρουμε ότι μετά το παιχνίδι και τη βαριά ήττα από το Διαγόρα Σεβαστής αναπτύχθηκε έντονη προπονητολογία στην Ιστιαία με τα ονόματα να παίρνουν και να δίνουν, με του κ. Τσίρκοβιτς όμως να είναι το επικρατέστερο και τελικά όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές έρχονται ΄΄…εις ποδοσφαιρικού γάμου κοινωνία΄΄!

Κλείνοντας σύμφωνα με πληροφόρηση του ΄΄Δυνατά και Αθλητικά΄΄, ο Μίκι Τσίρκοβιτς αναμένεται αύριο να βρίσκεται στην Ιστιαία.