Αρκετά καλή εικόνα για τον ΑΟ Χαλκίς στο φιλικό με τον Εθνικό Πειραιώς στο γήπεδο της Καστέλλας.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και εμφανίζεται πανέτοιμο για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Θήβα στην πόλη της Βοιωτίας.

Ο βραχνάς για τον ΑΟ Χαλκίς παραμένει το γκολ εκεί που μάλλον χρειάζεται ευχέλαιο επειγοντως για τι αλλιώς δεν εξηγείται τόσα λειψυδρία στο γκολ.

Καλός ωραίος αλλά και μοιραίος ο Πολωνός στράικερ του ΑΟ Χαλκίς Καμίλ Κρολ με συμμετοχή στις φάσεις κοντά στο γκολ αλλά μέχρι εκεί .

Του λείπει το γκολ όπως σε όλη την ομάδα και αυτό την αγχώνει ιδιαίτερα θα έλεγα με τον προπονητή Τίμο Καβακά να ευελπιστεί να τελειώσει η αφλογιστία στο ματς με την Θήβα.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΟ Χαλκίς δείχνει καλά στοιχεία συνοχής και κυκλοφορίας πλέον αν έρθει και το γκολ θα μπορέσει να είναι κοντά στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ Εθνική .

Στο παιχνίδι έκανε την εμφάνιση του ο άγραφος νόμος του ποδόσφαιρο και αφού ο ΑΟ Χαλκίς δεν κατάφερε  να βάλει το γκολ απόλυτα φυσιολογικά το δέχθηκε στο 65′ όταν ο Παυλάκης με σουτ νίκησε τον Ντουμάνη και έκανε το 0-1.

Στο 77′ είχαμε γκολ για τον ΑΟ Χαλκίς αλλά ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ με τον Ντελέκο να σεντράρει και τον Κανελλόπουλο να πιάνει την κεφαλιά να σκοράρει αλλά το γκολ να ακυρώνεται και τον σκόρερ να αποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ.

ΑΟ Χαλκίς(Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μίτκας, Νόνης, Πατσατζόγλου, Τσατσαρής, Σκαθαρούδης, Εμέκα. Κρολ, Πολίτης, Βιέρα.

Αναπληρωματικοι: Τηλιόπουλος, Κορνελάτος, Μπασινας, Ντελέκος, Κανελλόπουλος, Λούγκος, Καραμπάς, Ντουμλανης.

Εθνικός Πειραιά(Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Πεχλιβανίδης, Στρατάκης, Μαργαρίτης, Κομνηνός, Κατίδης, Μανάλης, Σουλελές, Βλάχος.

Αναπληρωματικοί: Λευκόπουλος, Θωμαιδης, Μπένα, Γερόλυμος, Φυτρος, Πίσσας, Φωτιάδης.

Φωτογραφίες : Χρήστος Σεφερλής