Η Αρτάκη επανέλαβε και στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών με το Καλοχώρι/Παντείχι, την ΄΄τεσσάρα΄΄ του πρώτου αγώνα, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της. Έτσι πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του κυπέλλου Εύβοιας, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Ταμυναϊκό, με το πρώτο παιχνίδι να έχει οριστεί να διεξαχθεί στο Αλιβέρι, την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Αρτάκη, μία εβδομάδα αργότερα. Ο Λειβαδίτης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 22΄ και πέντε λεπτά μετά ο νεαρός φορ με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διπλασίασε και τα τέρματα του ΑΟΝΑ. Το 3-0…άργησε μόνο ένα λεπτό, αφού στο 28΄ ο Κολιόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χουρίδης στο 77ο λεπτό.

Αρτάκη (Ζέρβας): Μώρος, Κολιόπουλος, Ντρέου, Χιούσκα (55΄ Χουρίδης), Τσούτης (67΄ Μαστροκώστας), Γραμματικόγιαννης, Γκέκας (55΄ Γροντής), Κονόμι, Λειβαδίτης, Λούρος, Λάμπρου.

Καλοχώρι/Παντείχι (Φούρλης): Βρεττός, Ντουλελλάρι (46΄ Τσαρτόγλου), Γιάννης, Δαμπάνης, Χ. Καραμπάς, Αντίοχος, Λουκάς, Ζαχαριάδης, Σαμπάνης, Θ. Καραμπάς, Σακάλογλου.