Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και σκληρό, με τους δύο αντιπάλους να παλεύουν μέχρι τέλους για την πρόκριση και μάλλον η σκοπιμότητα λειτούργησε ανασταλτικά για το θέαμα. Λίγες οι φάσεις στο παιχνίδι, που έδειχνε να βαδίζει προς παράταση, με τους γηπεδούχους να παίζουν με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τσώκου στο 55΄.

Τελικά όμως, στο 84΄ ο Σμπρίνης αποδείχτηκε ΄΄χρυσή΄΄ αλλαγή, αφού λιγότερο από 10 λεπτά απ΄ την είσοδο του, με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-1, αξιοποιώντας σέντρα του Μαζαράκη.

Στο τέλος του παιχνιδιού είχαμε ΄΄σύρραξη΄΄ ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων με αποτέλεσμα να δοθούν κόκκινες σε Σηφάκη και Ντούκα, που είχαν λεκτικό και όχι μόνο διαξιφισμό, αλλά και στον Κυριακόπουλο, που σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα επιτέθηκε στον προπονητή της Μακρυκάπας Νίκο Κιαπέκο.

Αστέρας Βατώντα (Παπαϊωάννου): Σταθαράς, Γούσιας (46΄ Νεσίμι), Τσώκος, Ντούκα, Βαλήλας, Κατσαούνης, Χασανλάρι, Κηρύκος (70΄ Γούναρης), Κούκα, Γιαννουκάκος, Ματράκας (88΄ Μιχαηλίδης).

Μακρυκάπα (Κιαπέκος): Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής Τ., Τσουμάνης, Σηφάκης, Μαζαράκης (90΄+1΄ Σιλιβάκος), Στούμπος (75΄ Σμπρίνης), Μαρίνος (90΄+3΄ Πολυχρόνης), Κουτσαυλής, Καρκαλής Γ.