Σε ένα δυνατό φιλικό που διεξήχθη στο Περιστέρι, η γυναικεία ομάδα της Ευβοίας ήρθε ισόπαλη με 2-2 με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα του κ. Πύθουλα με τη Ντενίσα Πρότο να ανοίγει το σκορ στο 27ο λεπτό με ωραίο σουτ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ατρομήτου ανέβασε την απόδοση της και στο 52ο λεπτό έκανε το 1-1 με την Λιάπη. Όσο πέρναγε η ώρα ο Ατρόμητος πίεζε και στο 64ο λεπτό έκανε το 2-1 με την Πλύτα. Όμως η ομάδα της Εύβοιας δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη. Η Μικελίνα Στεφανοπούλου με έξοχη ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ έκανε το 2-2 στο 84ο λεπτό.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον προπονητή Θανάση Πύθουλα ευχαριστημένο από την απόδοση των παιχτριών του απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Διακριθέντες για την ομάδα της Εύβοιας ήταν η Εβίτα Στεφανοπούλου, η Φαίδρα Λόγου και η Μαριαλένα Οικονόμου.
ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Πύθουλας Αθαν.): Στεφανοπούλου Ευαγ., Πύθουλα, Ακριώτη, Οικονόμου, Μάρκου, Στεφανοπούλου Μικ., Τσώκου, Κηρύκου, Ελευθερίου, Λόγου, Πρότο. Επίσης έπαιξαν και οι Τροχούτσου, Κοκκίνη και Κοκκίνου.