ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣΟ 38χρονος κάτοχος του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’ Βαγγέλης Λαθουράς (φωτό πάνω), Ευβοιώτης τεχνικός από την περιοχή Αλιβερίου, είναι ο νέος τεχνικός της ομάδα του Αλιβερίου, του ΤαμυναΪκού, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λύκου…

Ο πρόεδρος του Ταμυναϊκού Τάσος Κατσινόπουλος, ενήργησε με απόλυτη εγχεμύθεια και κυριολεκτικά σε χρόνο ΄΄d-t΄΄ βρήκε την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας του Αλιβερίου!

Ο Βαγγέλης Λαθουράς, δεν είναι άγνωστος στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου, καθώς ξεκίνησε να παίζει με τα χρώματα του ΑΟ Αλιβερίου (ήταν η ΄΄θυγατρική΄΄-φυτώριο- του Ταμυναϊκού), μεταπήδησε αμέσως, σχεδόν, στον Ταμυναϊκό, και φυσικά στις Μικτές ομ΄δες της Εύβοιας, μετακόμισε για σπουδές στην Αθήνα, όπου και συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, σε αρκετές ομάδες! Ομάδες όπως ο Πανιώνιος Καλλιθέας, ο Αιολικός, ο Πρωτέας Παλ. Φωκέας, ο Γέρακας, το Κρυονέρι, ο Σαρωνικός Αναβύσσου και το Καπανδρίτι.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, για ν’ ακολουθήσουν, Α.Ο. Διάνα Ηλιούπολης, Α.Ο. Κρυονερίου, Κένταυρος Καμινίων, Ολυμπιακός Καμινίων, Α.Σ. Ξάνθου της Πάτμου, Θύελλα Ραφήνας και Νικητές Ανθούσας!

Ήδη από χθες ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αλιβερίου, έχει αναλάβει καθήκοντα, έγινε η πρώτη γνωριμία με το έμψυχο υλικό και σήμερα Τετάρτη, θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Ταμυναϊκού, στο εκτός έδρας (πρώτο) παιχνίδι Κυπέλλου με την Αιδηψό, στην ομώνυμη πόλη…