Στην ΄΄φυσική τους έδρα΄΄, στο Πάρκο του Λαού, συναντήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι η ανανεωμένη ΑΕΚ Χαλκ. και ο Κεραυνός Χαλκ. που επανάκαμψε στην Β’ ΕΠΣΕ!

Σαφώς καλύτερη η ΑΕΚ Χ. και συγκριτικά βελτιωμένη από το πρώτο φιλικό στο Αφράτι, ήταν αυτή που κυριάρχησε στο α’ μέρος και έχασε καλές ευκαιρίες, για ν’ ανοίξει το σκορ, ενώ στο β’ μέρος η απόδοση των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ έπεσε, παρ’ όλα αυτά δημιούργησαν και πάλι κάποιες αξιόλογες φάσεις και σε μια από αυτές στο 83’ σκόραραν και το μοναδικό τους τέρμα, με τον Αλ. Ντεγιάννη (1-0)!

Στο ίδιο διάστημα ο Κεραυνός Χ., έστω και με ΄΄υπηρεσιακό΄΄ τερματοφύλακα, λειτούργησε κύρια αμυντικά και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.

Είναι γεγονός ότι οι δύο ομάδες, είναι ακόμα ανέτοιμες και χρειάζονται πολύ δουλειά και παιχνίδια για να φτάσουν αξιόμαχη κατάσταση…

***ΑΕΚ Χαλκ. (Γιώργος Δάβρης): Καρβούνης, Ζευγολάτης, Κοτρώτσιος, Πεππές, Βαταμίδης, Τζαφέρος, Γιαννακίδης, Ηλιόπουλος, Καρνάτσος, Λάμτσε, Χρόνης, έπαιξαν και οι: Ντεγιάννης, Πέτρογλου, Καρβούνης, Καλέντζης, Ζαφειρόπουλος, Θωμάς και κάποιοι υπό δοκιμή.

***ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χ. (Στέλιος Μωραΐτης): Παπαδόπουλκος, Καρκαλής, Δημητρίου, Στάμου, Αντωνίου, Σμπρίνης, Αποστόλου, Παπαγρηγορίου, ΚΟυζούλογλου, Μεσατζίδης, έπαιξαν και οι: Μαύρος, Ανδρόνης, Γιαπλές, Κάκρης, Καλαβρής, Εμμανουηλίδης.

***ρεπορταζ-φωτορεπορτάζ: Χρήστος Σεφερλής