Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Πρόεδρος του Αστέρα Βατώντας Κος Γιάννης Λαλανίτης πήρε θέση τοποθετήθηκε για το όσο έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την Μακρυκάπα, ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για την καλύτερη φιλοξενία προς την Μακρυκάπα στο μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Γιάννη Λαλανίτη.

 

Αγαπητοί φίλαθλοι της Εύβοιας κύριοι της ΕΠΣΕ.

Όταν ανέλαβα την διοίκηση του Αστέρα Βατωντα έκανα μια δήλωση και είπα ότι το παδοσφαιρο είναι γιορτή έτσι μέχρι την Τετάρτη υποδεχθήκαμε άψογα στο γήπεδο μας όλες τις ομάδες και ευχόμασταν τα παιγνίδια να είναι ήσυχα.

Ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε σε διατητές αντίθετα δίναμε πάντα συγχαρητήρια τόσο στο πρωτο αγώνα με τον Ελλήσποντο ως και με το Αυλωναρι και με την Μακρυκαπα φυσικα.

Δυστυχώς στο παιγνίδι κυπέλλου με την Μακρυκαπα έγιναν επεισόδια που δεν τιμούν ούτε το άθλημα ούτε την ποδοσφαιρικη μας φιλοσοφία ως ομάδα.

Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα σε ότι θλιβερό συνέβη για το ποδόσφαιρο, την διοίκηση τον προπονητή και τους παίχτες της Μακρυκαπας θα τους υποδεχθούμε στο παιγνίδι του πρωταθλήματος όπως αξίζει σε ένα ιστορικό σωματείο που είναι Ο ΑΟ Μακρυκαπας .

Ήδη ως διοίκηση κάναμε στους παίχτες μας όλες τις απαραίτητες συστάσεις γιατί πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι άλλα και η γενικότερη συμπεριφορά