Η πορεία του Γ.Σ. Κύμης στο Κύπελο Ελλάδας συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό το Κλειστό της Νέας Σμύρνης.

kumh-panionios-live

Μετά από δύο προκρίσεις, η ομάδα του Κύμης είναι έτοιμη για μία ακόμα, αυτήν την φορά απέναντι στον Πανιώνιο. Για το παιχνίδι μίλησε ο Γιώργος Λιμνιάτης, ένας εκ των συνεργατών του Βασίλη Μπρατσιάκου:

«Πρέπει να ανοίξουμε τον ρυθμό, καθώς ο αντίπαλος επιλέγει το πιο αργό παιχνίδι, ενώ θα δώσουμε έμφαση και στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων παικτών. Επιπλέον οφείλουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, γνωρίζοντας ότι ο Πανιώνιος έχει έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Κάνοντας όλα αυτά σωστά, πιστεύω ότι η «τύχη» του παιχνιδιού θα είναι στα δικά μας χέρια.

Τέλος, θέλω να πω ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας προετοιμάζει για το πρωτάθλημα που είναι σίγουρα η προτεραιότητα μας, αλλά τώρα βλέπουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στα προημιτελικά. Αυτή θα είναι μια σημαντική επιτυχία για μια νεοφώτιστη ομάδα όπως εμείς. Θέλουμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στους φίλαθλους μας«.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, δηλώσεις έκανε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονομου, Δημήτρης Μισιακός:

«Για εμάς είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι ο τέταρτος αγώνας κυπέλλου και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κομμάτια που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Η Κύμη είναι μια ομάδα που διαθέτει ταλέντο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί εάν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

Το παιχνίδι ξεκινά στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά από τον Σταθμό Των Εργαζομένων (9.65 FM).