Η διοίκηση της Χαλκίδας δείχνει διατεθειμένη να κρατήσει «ζεστό¨ το θέμα της ανόδου και λίγες ώρες μετά την απόρριψη της προσφυγής από το Διαιτητικό Δικαστήριο, απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ ζητώντας αναβολή της έναρξης του 7ου ομίλου της Γ´ Εθνικής.

Η επιστολή απευθύνεται στην Εκτελεστική Επιτροπή, την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, την Επιτροπή διοργανώσεων και την Επιτροπή παρακολούθησης της FIFA και τονίζει δύο λόγους που δικαιολογούν την αναβολή.

  1. Δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου για την απόρριψη της προσφυγής προκειμένου να δουν οι νομικοί αν δίνονται πειστικές απαντήσεις στα ζητήματα που έθεσε η Χαλκίδα
  2. Η επικείμενη διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής των ομάδων της Football League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι πολύ πιθανόν να απορρίψει φακέλους ομάδων, ειδικά εκείνων που δεν αδειοδοτήθηκαν από την αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο ΑΟ Χαλκίς, στο τέλος του εγγράφου, προειδοποιεί ότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα προσφύγει στην τακτική δικαιοσύνη για δόλιες αμέλειες των οργάνων της ΕΠΟ.

Η επιστολή

Αίτημα-αναβολής-αγωνιστικής-ΕΠΟ