Το περασμένο Σάββατο ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος ανακοίνωσε, μιλώντας στο ΄΄Δ & Α΄΄, την αποχώρηση του απ΄ τον Ηρακλή Ψαχνών, αφήνοντας αιχμές προς την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της πρώην ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Γιάν. Αγριόδημος αναφέρθηκε σε ΄΄τακτικές που τον μείωσαν σαν άνθρωπο-αθλητή΄΄ και ΄΄που δεν αρμόζουν σε μία ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής Ψαχνών που έφτασε μια ανάσα από την Α΄ Εθνική.΄΄ Σ΄ αυτές τις δηλώσεις απαντά ο Ηρακλής Ψαχνών με ανακοίνωση, παρότι, όπως αναφέρεται στο πρόλογο αυτής, ΄΄στις προθέσεις μας ήταν η αποφυγή σχολιασμού και αντιπαράθεσης εν τούτοις είμαστε υποχρεωμένοι να διατυπώσουμε και την άποψη του σωματείου μας΄΄.

Το κύριο μέρος της ανακοίνωσης του Ηρακλή Ψαχνών είναι το ακόλουθο:

΄΄Την ιστορία και την δυναμική του Ηρακλή Ψαχνών την εκφράζουν περίτρανα η πορεία και οι τίτλοι που έχουν κατακτηθεί με κόπο προσπάθεια και αγώνες μέσα στο γήπεδο και όχι δηλώσεις του αέρα που αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας!

Η ηλικία καθώς και η ποδοσφαιρική διαδρομή του ποδοσφαιριστη δεν τον καθιστούν ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται, αλλά εξαιτίας ακριβώς του νεαρού της ηλικίας του εκφράζεται με πικρόχολα σχόλια αναφερόμενος στην διακοπή της συνεργασίας με την ομαδα μας.

Σημειωτέον η διακοπή της συνεργασίας έγινε με εξαιρετικά αξιοπρεπή τρόπο από πλευράς της ομάδας, (χωρίς οικονομική εκκρεμότητα προς τον ποδοσφαιριστή, ενω του δόθηκε το δελτίο μεταβολών για να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του) βέβαια εκκρεμεί από πλευράς ποδοσφαιριστή η επιστροφή του ρουχισμού που του ειχε δοθεί από την ομάδα)…

Όσο για το μέλλον της ομάδας, που φέρεται να εκφράζει ανησυχία τον διαβεβαιώνουμε ότι με την πρόσφατη επανεκκίνηση της, ομάδος το 21016, που μεταφράζεται στην άμεση κατάκτηση 2 τίτλων (κύπελλο Εύβοιας και Super Cup), την δημιουργία για πρώτη φορα οργανωμένων υποδομών/ Ακαδημίας για όλες τις ηλικίες και τις υψηλές αγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα, προβλέπεται-αν μη τι άλλο-αισιόδοξο. Λυπούμαστε αλλά για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή με τις δικές του αντιλήψεις δεν υπάρχει θέση στο ράστερ της ομάδος μας, όποτε μια μελλοντική συνεργασία, που ονειρεύεται ο ίδιος, αποκλείεται δια ροπάλου (του Ηρακλή του ίδιου)!

Τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών πρεσβεύουν αρχές και αξίες που απαγορεύουν συμπεριφορές που θίγουν προσωπικότητες και αξιοπρέπειες, συνεπώς οι ανακριβείς κατηγορίες του εν λόγω ποδοσφαιριστή πέφτουν ατελέσφορες στο κενό.

Τέλος με την σειρά της η διοίκηση απαντά στον εν λόγω ποδοσφαιριστή με μια ευχή για καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και με μια νουθεσία: αντί για μικροπρεπείς συκοφαντίες σε βάρος της ομάδας θα ήταν συνετό να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του που καρπώθηκε ένα Super Cup με την σύντομη παρουσία του στην ομάδα έστω και σαν αναπληρωματικός…΄΄