Ανακατατάξεις στο Δ.Σ του Ηρκαλής Ψαχνών με νέο Γενικό Αρχηγό τον Σπύρο Σταματίου, επίσης εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Γιάννης Σιαράπης και ήδη μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου του Ηρακλή Ψαχνων:

Ανακοινώνεται οτι ο ποδοσφαιριστής της ομάδος μας Ιωάννης  Σιαραπης υπεβλήθη την 21η Νοεμβρίου 2017 σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκόπηση του Δεξιού γόνατος (καθαρισμό μηνίσκου και αποκατάσταση συνδέσμων) στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Δρ. Χειρούργο Ορθοπεδικό κ. Χρήστο Δάρα (Πρόεδρο ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους προς τον ιατρό κ. Χρήστο Δάρα καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό  του Ιατρικού κέντρου Παλαιού Φαλήρου για τις άριστες συνθήκες νοσηλείας και φροντίδας του ποδοσφαιριστού μας. Ο Γιάννης Σιαραπης εξήλθε του νοσοκομείου τις απογευματινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2017 και αφού αναρρώσει αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση περί τα μέσα   Δεκεμβρίου 2017.
Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός  ποδοσφαιριστη  της ομάδος μας σε διάστημα 2 μηνών. Στον ποδοσφαιριστή μας ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει κοντά μας υγιής και δυνατός.

 

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του ΔΣ της 21ης Νοεμβρίου 2017 ανατίθενται καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της ανδρικής ομάδος του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στον κ. Σπύρο Σταματίου. Με την ίδια απόφαση ο κ. Σπύρος Σταματίου παρέδωσε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα στο μέλος του ΔΣ κ. Αντώνη Ακριωτη.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Σπύρο Σταματίου στα καθηκοντα του ως Γενικός Αρχηγός.

Εκ του ΔΣ
Ο Πρόεδρος Α. Θεοδοσίου