Εύκολο έργο είχε σήμερα η ομάδα της Κορίνθου, σε ένα παιχνίδι όπου οι φάσεις της ομάδας του Ασπροπύργου ήταν μετριμένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η γηπεδούχος μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι απο νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό μια κεφαλιά του Παπαευθυμίου κατέλειξε ελάχιστα άουτ, έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ του Σιώκου. Η Κόρινθος συνέχισε να πιέζει με πολλές στημένες φάσεις, ενώ στο 30ο λεπτό ο MVP Σεϊτάϊ πέρασε πολύ όμορφα δυο ποδοσφαιριστές του Ασπροπύργου, ο επόμενος όμως τον σταμάτησε, αλλά αντικανονικά μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Μπεζεριανός έδειξε φάουλ πάνω στην γραμμή, το φάουλ το εκτέλεσε ο Δημητριάδης με τους γαλανόλευκους να διώχνουν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα οι Κορίνθιοι είχαν δοκάρι με τον Σπυρόπουλο, όταν ο Σιώκος εκτέλεσε ακόμα ένα κόρνερ. Στο 36ο λεπτό ήρθε το γκόλ με τον Σεϊταϊ να κάνει ενα όμορφο ψηλοκρεμαστό σούτ μέσα απ’ την περιοχή. Στο 41ο λεπτό ο Σεϊτάϊ και πάλι κάνει το 2-0 με ενα όμορφο μακρινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κόρινθος συνέχισε να πιέζει, και δεν άφησε την ομάδα του Ασπροπύργου να προσπαθήσει να μπει στο παιχνίδι. Στο 49ο λεπτό γίνεται το 3-0, φυσικά με τον Αντρέα Σεϊτάϊ με ένα δυνατό σούτ μέσα απ την περιοχή αφήνοντας άγαλμα τον Τσίγκο. Το τελικό 4-0 ήρθε στο 71ο λεπτό με τον Δανιήλ να πιάνει κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Σιώκου. Απο εκεί και πέρα η πρωτοπόρος έριξε την απόδοση της και το παιχνίδι τελείωσε με ελάχιστες ακόμα φάσεις.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Κόρινθος: Δημαράκης, Μπακιρτζίδης, Κουβίδης, Παπαευθυμίου (58′ Μαλαχάτης), Φραγκάκης, Σπυρόπουλος, Σιώκος, Τζουμάκας, Σεϊτάϊ (61′ Δανιήλ), Δημητριάδης ( 46′ Παππάς), Λαμπρογεώργος.

Ασπρόπυργος: Τσίγκος, Αντωνιάδης (57′ Μουζάκας), Φραγκόπουλος, Πείδης, Συμεοφορίδης, Μαυρίδης Κ., Βράντζας, Ζαγκλής (68′ Μαυρίδης), Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Λακαϊ.

[youtube_sc url=»http://www.youtube.com/watch?v=QRZg4haW_50″]