Με «διπλό» πέρασε από το Πάρκο του Λαού το Καλοχώρι/Παντείχι επικρατώντας της Προποντίδας με 1-2, το αποτέλεσμα αυτό έδωσε την ελπίδα, αλλά και μείωσε την βαθμολογική διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό Χ στο -2(που έχει κάνει το ρεπό του) στο συγκρότημα του Γιάννη Φούρλη που υποδέχεται τελευταία αγωνιστική τους ερυθρόλευκους στο Καλοχώρι/Παντέιχι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζαχαριάδη στο 13′ λεπτό προηγούμενοι με 0-1 , για να έχει άμεση απάντηση η Προποντίδα με τον Χ. Ζουρμπουλή στο 18′ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα και έδωσε την νίκη στο Καλοχώρι/Παντέιχι ήρθε στο 80′ όταν ο Θ. Καραμπάς εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγιο η πορεία της μπάλας ξεγέλασε τον Παπακωνσταντίνου και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-2 για την ομάδα του Γιάννη Φούρλη .

Το αγώνα σφύριξε ο Στέλιος Φώτης με βοηθούς τους Δελχά και Κωνστάντιο.

Προποντίδα(Δ. Ακριτίδης):Παπακωνσταντίνου, Οικονόμου Καραβοκύρης, Μωραίτης, Τσακόγιας, Ζουρμπουλής Π., Κουταλιανός (62′ Αναγνώστου), Νιάφας, Τσιαμπαλής (87′ Βασιλείου), Ζουρμπουλής χ., Κοτσαλάς (75′ Καρατζάς).

Καλοχώρι/Παντείχι(Γ. Φούρλης): Βρεττός, Τουζούν (46′ Δουρμούσογλου), Καραμπάς Χ., Καραμπάς Κ., Σαμαρτζής, Ισακλάρι, Λουκάς, Καραλής, Ζαχαριάδης (75′ Σακάλογλου),  Καραμπάς Θ. (82′ Ζέρβας), Σαμπάνης.