Σε καλύτερο βαθμό ικανότητας ο Ταμυναϊκός επικράτησε του Λήλα Β. στο Τσαρπάλειο με το ευρύ 4-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο στην προετοιμασία για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από την μεριά του ο Λήλας Βασιλικού πλήρως ανανεωμένος με τα 2/11 μόλις της περσινής ομάδας και τον νεαρό Τσούρα στην αρχική εντεκάδα, έδειξε ότι θέλει δουλειά για να φθάσει εκεί που περιμένουν στο Βασιλικό.

Ο Δημήτρης Λύκος στερήθηκε τις υπηρεσίες των  Καρατζά και  Ρούσσου και ο Γιώργος Λάμπρου του Τσομπάνη και του Σεϊνταράσι, με την απουσία του τελευταίου να είναι αισθητή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον σκορ με εκπληκτικό τέρμα του Μήτρου που έστειλε την μπάλα στο παράθυρο της εστίας του Μαντά στο 18ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα με εκτέλεση πέναλτι του Ραμπαβίλα στο 28′, σε ανατροπή του Ζαρίφη.

Στο β’ ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει και τους «Αναπληρωματικούς» του Ταμυναϊκού να στέκονται καλύτερα. Έτσι με τέρματα του Σταμέλου προς το τέλος του αγώνα σε 89′ και 90′ επικράτησαν με το ευρύ 4-0.

Από τον Ταμυναϊκό σταθερό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Τσολάκου-Κοκκάλα τα δύο μπακ Ζαρίφης και Πιλάτης έδειξαν ότι θα είναι από σημαντικά ΄΄κρυφά΄΄ όπλα, ο αγέραστος Χρήστος Πατσατζόγλου στο κέντρο ΄΄έκοβε και έραβε΄΄ με τα δύο ΄΄μηχανάκια΄΄ μπροστά του Μαντασα και Κοτσή να ΄΄καταπίνουν΄΄ χιλιόμετρα, ενώ η επιθετική τριάδα είχε όρεξη είχε τροχάδια, αλλά δεν τροφοδητήθηκε όπως έπρεπε. Το δημιουργικό κομμάτι θέλει δουλειά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή που είμαστε.

Τρομερό γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς από τον Ανδρέα Μήτρου που θα είναι δύναμη πυρός.

Για τον Ταμυναικό, φορ περιοχής ο Ραμπαβίλας με καλές κινήσεις, πολύ καλός στον χώρο ο Μαλλισιόβας.

Οι τερματοφύλακες Μητακίδης, Δουλκερίδης, Μπάρδης ήταν σταθερότατοι, σε ένα ευκολο απόγευμα για αυτούς.

Από τους παίχτες που αγωνίσθηκαν στο β’ μέρος ξεχώρισαν ο σκόρερ Σταμέλος, ο Κούρτης και ο Αναστασίου Ιδ.

Ο Λήλας Βασιλικού του Γιώργου Λάμπρου ξεκίνησε με τον Μαντά κάτω από τα γκολποστ, που ήταν σταθερός χωρίς ευθύνη στα γκολ, αλλά με προβληματάκια στις εξόδους. Τα δύο ακραία μπακ Μπούρικας και Κικίδης ήταν φιλότιμα μεν αλλά έχασαν πολλές μονομαχίες από τα άκρα του Ταμυναικού και δεν βοήθησαν επιθετικά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο  Παλαιολόγος και Τόουρφε έδειξαν καλή ΄΄χημεία΄΄, αλλά ώρες-ώρες έτρεχαν να ΄΄μαζέψουν΄΄ τα λάθη των συμπαιχτών τους. Πάντα μαχητικός και φιλοτιμος ο Κώστας Τζάβρας, έδωσε μάχες στο κέντρο, με τους Αγγελάτο και Τσούρα να είναι ο μεν δεύτερος εμφανώς τρακαρισμένος αλλά με καλά στοιχεία και ο πρώτος μαχητικός και με τροχάδια, όχι όμως δημιουργικός. Οι τρεις της επίθεσης δεν κατάφεραν να απειλήσουν αισθητά και με αξιώσεις την άμυνα του Ταμυναϊκού, με τον Νίκο Μαστροκώστα να παλεύει πολλές φορές μόνος και τους Καραχάλιο και Βρέττο να ΄΄αναχαιτίζονται΄΄ σχετικά εύκολα από τους γηπεδούχους.

Από του παίχτες που αγωνίσθηκαν στο β’ μέρος σε ξεχώρισαν οι ανέτοιμοι Ρωμανός και Καρλατήρας, ο τερματοφύλακας Μπιμπάι σιγουρα έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στα γκολ έχει  δεν έχει ευθύνη, στο δεύτερο φαίνεται με γυμνό μάτι να του παίζει άσχημο παιχνίδι το γήπεδο.

Καλή η διαιτητική τριάδα των Λάμπρου, Χατζηκαμαγιάννη, Αντωνίου.

Ταμυναϊκός (Λύκος): Μητακίδης, Πιλάτης, Ζαρίφης, Κοκκάλας, Τσολάκος, Πατσατζόγλου, Κοτσής, Μαντασάς, Μήτρου, Ραμπαβίλας, Μαλλισιόβας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Δουλκερίδης,Λαλαής, Μπάρδης, Κούρτης, Σταμέλος, Κικίδης, Λειβαδίτης, Αναστασίου Ιδ., Κοντραζίου, Καρατζάς, Κ.Κρόκος.

Λήλας Βασιλικου (Λάμπρου): Μαντάς, Κικίδης, Μπούρικας, Παλαιολόγος, Τοουρφέ, Τζάβρας, Αγγελάτος, Καραχάλιος, Βρέττος, Μαστροκώστας, Τσούρα.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Μπιμπάι, Ρωμανός, Καρλατήρας, Ποδαράς, Μικράκης, Μετοχιάτης, Κατσίμπρας, Κακός.