Παρά το λιοπύρι και το γεγονός πως το θερμόμετρο είχε τιμές συνεχώς κοντά στους 40 βαθμούς, καθώς και τις ΄΄παγίδες΄΄ και δυσκολίες που κρύβει η άμμος, οι εννιά γυναικείες ομάδες beach soccer, που πήραν μέρος στο 6ο τουρνουά, που διεξήχθη για ακόμη ένα καλοκαίρι στις Αλυκές, την Κυριακή 9 Ιούλη, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Η ομάδα του Βόλου, με αρκετές παλιές παίχτριες απ΄ τις Αβαντίδες, ήταν η μεγάλη και δίκαιη νικήτρια του θεσμού, επικρατώντας με 3-0 στον τελικό του Σεπολιακού, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την ΄΄Χαλκιδαία΄΄ Βόλη που σημείωσε δύο τέρματα. Οι εννιά ομάδες ήταν χωρισμένες σε δύο ομίλους, με την αγωνιστική δράση να ξεκινάει απ΄ το πρωί. Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου προκρίθηκαν στα ημιτελικά, απ΄ όπου βγήκαν οι δύο ομάδες του τελικού. Η διοργάνωση ολοκλήρωθηκε με βραβεύσεις των ομάδων, της πρώτης σκόρερ του τουρνουά (Έφη Κοντού-Σεπολιακός), της MVP παίχτριας του τουρνουά (Έφη Κοντού-Σεπολιακός), της καλύτερης γκολκίπερ του τουρνουά (Νότα Μπαρδάκου-Σεπολιακός). Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Μάριος Πόγκας και Κώστας Κωνστάντιος, ενώ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου (που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο) και ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Εύβοιας Λευτέρης Φανός. Η ομάδα του Βόλου βραβεύτηκε και για την άνοδο της στην Α΄ Εθνική. Το τουρνουά διοργάνωσαν ο Νίκος Λαμπράκος και η Τίνα Κοκκίνη, σε συνεργασία με το beach bar ΄΄Daluz΄΄, στο οποίο και πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση.

Δειτέ αναλυτικά όλα τ΄ αποτελέσματα και τις βαθμολογίες του 6ου τουρνουά beach soccer:

ΟΜΙΛΟΣ Α

Σεπολιακός-Negro 4-3

Μακεδονία-All Star Ladies 6-2

Σεπολιακός-Μακεδονία 5-4

Negro-Irides 1-5

Σεπολιακός-Irides 4-2

Negro-All Star Ladies 1-4

Σεπολιακός-All Star Ladies 6-3

Μακεδονία-Irides 2-3

Negro-Μακεδονία 2-7

All Star Ladies-Irides 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σεπολιακός 12 19-12, Irides 6 10-9 (3β., 3-4), Μακεδονία 6 19-12 (3β., 8-5), All Star Ladies 6 11-13 (3β., 4-6), Negro 0 7-20.

 

ΟΜΙΛΟΣ Β

Ερέτρια-Πυρρίχιος Ασπροπύργου 7-2

Ακράτητος Άνω Λιοσίων-Ερέτρια 2-3

Βόλος-Πυρρίχιος Ασπρόπυργου 3-0

Ακρατητος Άνω Λιοσίων-Βόλος 1-5

Ακράτητος Άνω Λιοσίων-Πυρρίχιος Ασπρόπυργου 7-0

Ερέτρια-Βόλος 1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βόλος 9 11-2, Ερέτρια 6 11-7, Ακράτητος Άνω Λιοσίων 3 10-8, Πυρρίχιος Ασπρόπυργου 0 2-17.

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Σεπολιακός-Ερέτρια 8-1

Βόλος-Irides 4-0

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Irides-Ερέτρια 2-3

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

Σεπολιακός-Βόλος 0-3

 

BEACH SOCCER ALYKES 9-7-17 (1789)
…η ευβοιώτισσα Μαριαλένα Τσελίκα πήρε την πρώτη θέση με την ομάδα του Βόλου και παράλληλα -όταν δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις- έδειξε πως εκτός απ΄ το ποδόσφαιρο έχει τάλεντο και στην φωτογραφία…μεγάλο μέρος από το φωτογραφικό υλικό του άρθρου είναι δικό της!

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. Βόλος

2. Σεπολιακός

3. Ερέτρια

4. Irides

5. Μακεδονία

6. Ακράτητος Άνω Λιοσίων

7. All Star Ladies

8. Negro

9. Πυρρίχιος Ασπρόπυργου