Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών όσον αφορά την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας. Οι του Ηρακλή αντιμετώπισαν την Κυριακή στην Αρτάκη τον Α.Ο.Ν.Α σε ένα παιγνίδι που η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, αφού τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες, ωστόσο, τόσο οι φιλοξενούμενοι όσο και οι γηπεδούχοι έδωσαν θετικά δείγματα. Ιδιαίτερα μάλιστα η Αρτάκη, παρά την ήττα της, έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Φάσεις και γκολ
Στο 6’ ο Σπανός μπήκε από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, έβγαλε σέντρα παράλληλη προς το τέρμα, ο Λούσιο έγινε κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε αλλά η μπάλα κοντράρισε στον Βάση και απομακρύνθηκε.
Στο 20’ ο Λιόσης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Λούκας έσωσε την τελευταία στιγμή απομακρύνοντας την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Στο 39’ ο Γιέσιτς πλαγιοκόπησε από αριστερά την άμυνα της Αρτάκης, έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Σπανός με πλασέ έγραψε το 0-1.
Στο 40’ ο Λιόσης έπιασε σουτ – κεραυνό και το δοκάρι ακόμη… τραντάζεται.
Στο 42’ ο Ντελέκος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, γράφει το 0-2.
Στο 50’ ο Γκάβαλης μπήκε στην περιοχή από αριστερά έπιασε δυνατό σουτ και ο Τσάμαρης έσωσε εντυπωσιακά.
Στο 68’ ο Λούσιο κέρδισε την μπάλα εντυπωσιακά και με ατομική προσπάθεια έφτασε στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-3.
Το 0-4 σημειώθηκε στο 87’ όταν ο Βανγκελί βρήκε ωραία τον Ζαχαράκη που μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Λούσιο και εκείνος με πλασέ σημείωσε το τελικό 0-4.
Διαιτητής ήταν ο Δημ. Ψυχούλας, με συνεργάτες τους Κ. Κωνστάντιο και Γιαν. Σπανό.

Αρτάκη(Γιάννης Παπαθεοδώρου): Γκόγκος, Βλάχος, Τζαφέρος, Βάσης, Κουτσοδήμος, Γκούρδας, Βόλης, Αϊβαλιώτης, Σκριβάνος, Λούκας, Καμαρά. . Έπαιξαν και οι: Τσάμαρης, Μαρμαρινός, Χρυσός Α, Χρυσός Χ, Διαμαντάκης, Νικολάου, Τάγκας.
Ηρακλής Ψ. (Πάνος Τοκπασίδης): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπακομήτρος, Κονέ, Λιόσης, Ντελέκος, Ποκόνγκ, Σπανός, Λούσιο, Γιέσιτς. Έπαιξαν και οι: Ρεπετσάς, Ζαχαράκης, Βαγκέλη, Γκάβαλης, Τζάκης, Μουτεσίδης, Δημητρακόπουλος και ο υπό δοκιμή Ιακωβάκης.