Η φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται, μετά την απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ για αναβολή των Εθνικών Πρωταθλημάτων ολοκληρώνεται προσωρινά με την επανέναρξη τους, όχι από αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Μετά την ανακοίνωση της πλήρους σύνθεσης της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, (Προεδρεύων τοποθετήθηκε ο Σταύρος Τριτσώνης και ένα μέλος θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης) που αναμένεται το πρωί της Παρασκευής, έχει δρομολογηθεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων αλλά …όχι από αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι προφανές ότι η Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ έχασε, με το καλημέρα, όσο κύρος ήθελε να δείχνει ότι έχει, μαζί της και η FIFA που επιβλέπει το όλο χάος, αφού ουσιαστικά η διακοπή των πρωταθλημάτων έγινε απλά σε …ένδειξη πένθους για το καμένο σπίτι του Γ. Μπίκα.

Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα γίνει η 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής αλλά τα φιλικά παιχνίδια που προγραμμάτισαν Χαλκίδα και Ιστιαία (Κυριακή στις 3μ.μ.) με αντιπάλους τον Αχαρναϊκό (Δημοτικό Χαλκίδας) και την Αιδηψό (Δημοτικό Ιστιαίας) αντίστοιχα.

Απομένει να γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες, πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των αγώνων της Γ´ Εθνικής και του αντίστοιχου Κυπέλλου και αν θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές.