Πρεμιέρα με πολύτιμη νίκη επί του Προμηθέα για τον Χαλκιδαίο κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου, στην επιστροφή του στον πάγκο του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονικής κατάφερε να επικρατήσει των Πατρίνων -με καλή άμυνα και εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων- και να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια της για ν΄ αποφύγει περιπέτειες παραμονής. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί στο τελευταίο δίλεπτο, σ΄ ένα παιχνίδι με κλειστό σκορ σχεδόν σ΄ όλη την διάρκεια του και επικράτησαν με 68-64. Δείτε όλο το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 35-40, 53-51, 68-64.

Άρης (Αγγέλου): Μάρας 7, Μποχωρίδης 7(1), Μούρτος 4, Αθηναίου 16(2), Ντουβιέ 5, Φλιώνης 6(2), Τσαιρέλης 11(1), Χρηστίδης, Μπελ 12(2).

Προμηθέας Πάτρας (Γιατράς): Λίποβι 3, Τουτζιαράκης 15, Γερομιχαλός 5(1), Σαλούστρος 6(1), Χολ 7(1), Γκίκας 15(3), Φαγιέ 8(2), Δημάκος 5 (1), Έλις.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι φίλαθλοι του Άρη είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα 104 χρόνια απ΄ την ίδρυση του συλλόγου, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου, δίνοντας τις δικιές του ευχές: «Αυτός ο σύλλογος εμπνέει ανθρώπους και μέσα σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς, η ιστορία αυτού του Συλλόγου εμπνέει ανθρώπους, για να συνεργούν. Που αυτό είναι και το καλύτερο. Εύχομαι μακροημέρευση αυτού του συλλόγου και να συνεχίσει η αύρα του να εμπνέει και να φέρνει κόσμο με υγιή κίνητρα στην ομάδα.»

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα και την κατάσταση της ομάδας ο κ. Αγγέλου τόνισε ότι δεν θέλει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, ενώ στην συνέχεια είπε: «Ξέρετε και ξέρω καλά ότι το πρόβλημα του Άρη δεν είναι το μπάσκετ. Είναι πολύπλευρο… Είδα αυτές τις 40 ώρες που είμαι εδώ πάρα πολλούς ανθρώπους να έχουν διάθεση να τρέξουν σε όλα τα μέτωπα, να αγωνιστούν. Όλοι προσπαθούν. Αυτό που προσπαθήσαμε εμείς δεν ήταν προπονητικό, αλλά ψυχοπνευματικό. Θέλαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες για να βγει το 40λεπτο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Βοήθησε ο Θεός και ήρθε η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους επί τη ευκαιρία των γενεθλίων για τα 104 χρόνια του συλλόγου. Δέχθηκα τηλέφωνα και μηνύματα στήριξης και είναι συγκινητικό… Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, είμαστε σε μια προσπάθεια σκυταλοδρομίας και συνεχίζουμε για το φίνις του πρωταθλήματος. Εγώ οφείλω στον Άρη. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Προσαρμόστηκα σε μια προσπάθεια που γίνεται».

Αξίζει ακόμη ν΄ αναφερθεί πως και η διοίκηση του Άρη δεν παρέλειψε να ευχηθεί επίσημα στον Βαγγέλη Αγγέλου για την ονομαστική του εορτή: «Ο προπονητής του ΑΡΗ, Βαγγέλης Αγγέλου, έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. του εύχεται Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»