Αυλωνάρι-Αιδηψός 2-0: …δίκαιη νίκη και ξανά στην 3η θέση (φωτό)!

0
508

*Ανταπόκριση: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Συνεχίζοντας την καλή πορεία και στον δεύτερο γύρο, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, έμεινε για τέταρτη αγωνιστική αήττητος έχοντας σημειώσει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Την Κυριακή το απόγευμα νίκησε στο Αυλωνάρι την Αιδηψό με 2-0 και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, ισοβαθμόντας με την Αρτάκη, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας.

Το Αυλωνάρι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε στο σκορ νωρίς, έχασε ευκαιρίες για να κλείσει το ημίχρονο με περισσότερα γκολ και τελικά κατάφερε με ένα τέρμα στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης να πάρει την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ένα δεκάλεπτο στο τέλος του πρώτου μέρους όπου είχαν και δοκάρι και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι την στιγμή που δέχθηκαν το δεύτερο γκολ, χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση.

Στο 8ο λεπτό, ο Δημήτρης Μπασούκος με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κοντά και στην αριστερή γωνία της, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της Αιδηψού ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Δύο λεπτά αργότερα ο Β. Τσαλιαγκός βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή λίγο δεξιότερα από την εστία και σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 32ο λεπτό, ο νεαρός Νίκος Καράπας μπήκε με ατομική ενέργεια στην μεγάλη περιοχή και έκανε πολύ καλή πάσα αριστερά, στο σημείο του πέναλτι, στον Β. Τσαλιαγκό που σούταρε αλλά ο Γλύκος έδιωξε πριν την γραμμή του τέρματος αποσοβώντας το δεύτερο γκολ.

 Η πρώτη αντίδραση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 36ο λεπτό όταν ο Ιντριτ Μπιμπάϊ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Στεργίου με δυνατή κεφαλιά ανάγκασε τον Κότσαρη να διώξει σε κόρνερ.

Στο 45ο λεπτό, η Αιδηψός έχασε την καλύτερη ευκαιρία όταν ο Καπλανάϊ έκανε σέντρα σουτ από δεξιά και η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζαβάρα κοντά στην συμβολή των δοκών. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ιντριτ Μπιμπάϊ εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη.

Στο 49ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε άλλο ένα φάουλ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη.

Στο 55ο λεπτό, ο Μπασούκος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Καραλής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαρμπούνη.

Στο 59ο λεπτό, το Αυλωνάρι σημείωσε το δεύτερο γκολ όταν ο Παπίλας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και πολύ κοντά στην γραμμή του άουτ, προς την περιοχή ο Ζαχαριάς σούταρε η μπάλα μετά από κόντρα σε αμυντικό, στρώθηκε στον Β. Τσαλιαγκό που με ένα πολύ καλό σουτ την έστειλε στα δίχτυα (2-0).

Τελευταία καλή φάση στο 71ο λεπτό, όταν ο Περιβολάρης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Γλύκος στην προσπάθειά του να διώξει ανάγκασε τον Μπαρμπούνη σε εξαιρετική απόκρουση πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες και ο Α. Ο. Αυλωναρίου πολύ εύκολα κατάφερε να κρατήσει την νίκη παρά το γεγονός ότι έπαιξε με 10 παίκτες από το 72ο λεπτό, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαχαριάς.

Ο διαιτητής Βρακάς διέκοψε τον αγώνα στο 20ο λεπτό, για 4 λεπτά, επειδή τον ενοχλούσε κάποια κόρνα που είχε φίλαθλος στην εξέδρα και ζήτησε να την βγάλουν από το γήπεδο (παγκόσμια πρωτοτυπία!!!).

Στο 72ο λεπτό, απέβαλε τον Ζαχαριά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, την στιγμή που γινόταν αλλαγή, επειδή κατά την γνώμη του αποχωρούσε περπατώντας από το γήπεδο (!!!).

*** ΑΥΛΩΝΑΡΙ  (Γιάννης Μπασούκος): Κότσαρης, Ιωαννίδης, Δαφνής (90′ Φραγγής), Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας, Δ. Μπασούκος, Ζαχαριάς, Β. Τσαλιαγκός (88′ Ν. Κούκης), Καράπας (76′ Βασιλείου), Καρλής (65′ Περιβολάρης).

*** ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου): Μπαρμπούνης, Φώτου (68′ Παπατζίκος), Καραγκούνης (82′ Χασανάϊ), Καππές, Γλύκος, Σιρπτσιόγλου (82′  Αθανασίου), Καπλανάϊ, Νικ. Αναγνώστου (62′ Μάρκου), Αντρ. Μπιμπάι, Ιντ. Μπιμπάϊ, Στεργίου.

***φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: