Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με μεγάλο σκορ για τους πρωτοπόρους Ωρεούς του Θανάση Γουρνά, επί του Ερμή Πηλίου. Αναλυτικά οι πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα:

Γκολ με το «καλημέρα» για τους Ωρεούς, καθώς μετά από κάθετη μπαλιά του Μούστου, ο Ασαμόα ένανε το πλασέ, ο Αλεξανδρής απέκρουσε, αλλά ο Τζαφεράι, πήρε την μπάλα στην επαναφορά και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο ο Τζαφεράι έκανε την πάσα στον Ι. Μαυρούτσικο, ο οποίος μέσα απ΄ την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να βρει στόχο σε κενή εστία.

Στο 10΄ ο Ι. Μαυρούτσικος έκλεψε την μπάλα απ΄ τον Κοτρώνη, έκανε το σουτ, αλλά ο Αλεξανδρής απέκρουσε.

Στο 17΄ ο Μούστος τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Ασαμόα, ο οποίος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω απ΄ τ΄ οριζόντιο δοκάρι.\

Στο 21΄ είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τον Ερμή, με δυνατό σουτ του Δ. Παπαγεωργίου, όμως ο Δ. Μαυρούτσικος βρισκόταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Στο 23΄ έγινε το 2-0 για τους «πράσινους», σε φάση που ξεκίνησε με κάθετη μπαλιά του Μούστου προς τον Τζαφεράι, ο οποίος με την σειρά του τροφοδότησε τον Ασαμόα, ο οποίος χωρίς δυσκολία τελείωσε επιτυχημένα την φάση.

Στο 33΄ έγινε το 3-0, σε φάση που ξεκίνησε και πάλι με εξαιρετική κάθετη πάσα του Μούστου (με εξωτερικά φάλτσα), «έβγαλε» τον Τζαφεράι στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος «έσπασε» την μπάλα στον Ασαμόα, που έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 41΄ είχαμε το 4-0 με τον Ασαμόα να κάνει χατ-τρικ, όταν μετά από κόντρες ο σκόρερ πήρε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44΄ ο Ερμής μείωσε σε 4-1 με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Τσούρτη.

Στο 45΄ είχαμε πάσα του Μούστου στον Τζαφεράι, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 48΄ ο Μούστοε με ωραία ενέργεια απ΄ τα πλάγια, «έκοψε» την μπάλα, που κατέληξε στον Αθανασίου, το σουτ του οποίου έφυγε πολύ άουτ.

Στο 60΄ είχαμε το 5-1, όταν μετά από σέντρα του Βασιλείου με αποδέχτη τον Τριανταφύλλου, ο δεύτερος με ωραίο δυνατό σουτ παραβίασε και πάλι την εστία της ομάδας του Πηλίου.

Στο 65΄ διαμορφώθηκε το τελικό 6-1, σε φάση που ξεκίνησε με εκτέλεση κόρνερ του Σταματονικολού, η μπάλα έφτασε στον Τζαφεράι που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι και από κει δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα. Έπειτα και απ΄ αυτό το τέρμα οι Ωρεοί «κατέβασαν» πολύ τον ρυθμό.

Σε ανακοίνωση της ομάδα του ΑΟ Ωρεών δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΑΟ Αιδηψού και τον κύριο Φεργαδιώτη για την παραχώρηση των αποδυτηρίων και του γηπέδου.

Ωρεοί (Γουρνάς): Δ. Μαυρούτσικος, Τριανταφύλλου (Καραπάνος), Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Αθανασίου, Μούστος (Κούκης), Ι. Μαυρούτσικος, Αναγνωστάκης (Καπόλος), Ασαμόα, Τζαφεράι (Πατσαρούχας).

Ερμής Πηλίου: Αλεξανδρής, Κοτρώνης, Κυριακός (Ανδρίτσος), Μπατσακούτσας, Μουρτζάκης, Καρράς, Σοφρόνης, Παπαγεωργίου, Ραβανός, Τσούρτης, Δ. Παπαγεωργίου.