Γιάννης Μωϋσιάδης

Με τον γνωστό και καταξιωμένο τεχνικό Γιάννη Μωϋσιάδη, θα επανεμφανιστεί στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου!
Ο Γιάννης Μωϋσιάδης, με σημαντικότατη ποδοσφαιρική καριέρα στα τοπικά πρωταθλήματα Αθήνας και Πειραιά, αλά και σε Εθνικά πρωταθλήματα, ακολούθησε την προπονητική, όπου και έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία και στον τομέα αυτό…
Παντρεμένος με την Ευβοιώτισσα, Ίριδα Νίκου, στην Εύβοια, ο Γιάννης Μωϋσιάδης, έρχεται το 2015-16, σαν τεχνικός στον Ηρακλή Ψ., έρχεται, στην χειρότερη ίσως χρονιά της παρουσίας του στις Εθνικές κατηγορίες, όπου σε χρόνο ″d-t″ ο Γιάν. Μωϋσιάδης, συγκρότησε μια αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα, όμως εξωγενείς παράγοντες, που πολεμούσαν την ομάδα, τον υποχρεώνουν τόσο αυτόν, όσο και την πρόεδρο-σύζυγό του Ίριδα Νίκου, να αποχωρήσουν, για να έρθει η πλήρης απαξίωση της ομάδας των Ψαχνών, που τελικά αποχώρησε από το πρωτάθλημα!
Στην συνέχεια ο Γιάννης Μωϋσιάδης, εργάζεται σαν τεχνικός, σε ομάδες του Πειραιά και το 2018, δραστηριοποιείται στην Χαλκίδα και γίνεται και μόνιμος κάτοικός της!
Στην περασμένη αγωνιστική περίοδο αναλαμβάνει την 5 αγωνιστική, με 0 βαθμούς, τον Μιαούλη Φύλλων, στο 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΕ και τελικά τον εκτοξεύει στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 40 βαθμούς και άνετη παραμονή στην κατηγορία!
Στην νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Μωϋσιάδης, θα βρίσκεται στον πάγκο του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου, που επανέκαμψε στην Α’ ΕΠΣΕ και στόχος της ομάδας του Ληλαντίου, είναι η παραμονή στην κατηγορία και το καλό ποδόσφαιρο!