Μια μεγάλη μορφή των Ευβοϊκών και όχι μόνο γηπέδων, μας αποχαιρέτησε χθες Σάββατο 14-Σεπτ., καθώς έφυγε για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων!
Πρόκειται για τον Κώστα Τοκπασίδη, που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Χαλκίδας, αλλά και του ΑΟ Χαλκίς στην πορεία τους στην Α’ Εθνική, κάτι που πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει, να έχουν τέτοιο επίτευγμα…!
Ο Κώστας Τοκπασίδης, ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια και τελικά μας αποχαιρέτησε στα 75 του χρόνια!

Γόνος μιας καθαρά ποδοσφαιρικής οικογένειας, που ″γέννησε″ 4 πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, που έγραψαν την δική τους τεράστια ποδοσφαιρική σελίδα, στο Ευβοϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο…
Πρόκειται για τα αδέλφια (με χρονολογική σειρά) Ανδρέα, Κώστα, Βασίλη και Κάκο (Κυριάκο), τέσσερις σπουδαίοι ποδοσφαιριστές!Δυστυχώς με την απώλεια του Κώστα, ο μόνος που είναι στην ζωή είναι ο Βασίλης, καθώς πρώτος έφυγε νεαρός, ο Κάκος, όταν ξεκινούσε την καριέρα του, σε τροχαίο ατύχημα, ακολούθησε ο Ανδρέας και τώρα ο Κώστας!

Ο Κώστας Τοκπασίδης, με τον αγαπημένο του γιο Πάνο, σε μια σπάνια φωτό!

Γιος του αείμνηστου Κώστα, ο Πάνος Τοκπασίδης, σήμερα προπονητής του ΑΟ Χαλκίς και πρόεδρος του Σ. Π. Π. Εύβοιας…

Αντί για όποιο άλλο αφιέρωμα στην μνήμη του Κώστα Τοκπασίδη, σας παραθέτουμε μια σειρά από ιστορικές φωτογραφίες του με τα χρώματα του Ολυμπιακού Χαλκίδας και του ΑΟ Χαλκίς, αλλά και κάποιες ακόμα φωτό -αποκλειστικές- από βράβευση παλαιμάχων του ΑΟΧ…

Στάδιο Καραϊσκάκη, ο ΑΟ Χαλκίς με όλα τα αστέρια του, που τα διαβάζετε στον πίνακα…


RESPECT! Τα λόγια είναι περιττά! *Όρθιοι: Τάσος Τσάκαλος-Κώστας & Βασίλης Τοκπασίδης, Τάκης Λίβας. Καθιστοί: Γιάννης Μπρατσιώτης-Σούλης Παππάς-Νίκος Σιμιτζής και ο αλησμόνητος Νίκος Βασιλάκος!

Αριστερά ο αλησμόνητος Νίκος Βασιλάκος (″Καλιγούλας″), ο (″κοκκινολαίμης″) Τάκης Λίβας, που δεν έχανε ευκαιρία -αδιόρθωτο πειραχτήρι- να μην αφήνει ″…σε χλωρό κλαρί″ τον Κώστα Τοκπασίδη, του ″Ρούφα″ των φιλάθλων του ΑΟ Χαλκίς, ″κολλητάρια″ όμως για δεκαετίες ολόκληρες!

Όλοι εμείς εδώ από το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξέχαστου Κώστα Τοκπασίδη και στον μεταστάντα να έχει ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

***Η κηδεία του Κώστα Τοκπασίδη θα γίνει σήμερα Κυριακή από τον Ι.Ν. Αγίων Ταξιαρχών, στην Νεάπολη. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 16.00 το μεσημέρι και στις 17.00 θ’ αρχίσει η εξόδιος ακολουθία.