Με ″κεκτημένη″ ταχύτητα οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, δεν άφησαν τις αντιπάλους τους στο ″Μελ. Μερκούρη″, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους και φυσικά να απειλήσουν την εκπληκτική φετινή τους πορεία!

Νικώντας καθαρά και άνετα με 3-0, οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, την αντίστοιχη ομάδα του ΔΑΣ Αραφην, έμειναν μόνες και αήττητες, στην κορυφή της βαθμολογίας και με 2 βαθμούς διαφορά, καθώς η 2η της βαθμολογίας ομάδα του ΑΟ Βάρης, γνώρισε την ήττα στο Γαλάτσι (εκεί που οι Χαλκιδαίες πέρασαν νικηφόρα)!

Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι, με τις κοπέλες του ΟΠΕΧ, να κάνουν επιβλητική εμφάνιση και με την Σοφία Ιορδανίδου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις κοπέλες, μετατράπηκε σε έναν ″υγιεινό περίπατο″ και το 3-0, ήρθε σαν επιστέγασμα της προσπάθειας που κατέβαλαν οι Χαλκιδαίες, δείχνοντας ταυτόχρονα, ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, εν όψη του μεγάλου ντέρμπι, την ερχόμενη Τετάρτη (19-Δεκ.) στην Βάρη, με τον ΑΟ Βάρης!

*τα σετ:

  1. 25-13, σε 21′, 1-0,
  2. 25-15, σε 21′, 2-0,
  3. 25-16, σε 22′, 3-0.

Διαιτητές του αγώνα ήταν:
Θανάσης Τόλιος, Πωλίνα Ζαρουχλιώτη και ο Θωμάς Πέϊκος.

*ΟΠΕ Χαλκίδας *Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου, Καραβά, Χριστοδούλου, Κορρέ, Ιορδανίδου, Δέδε (αρχική 6άδα), λίμπερο οι: Καραντώνιοα και Μαρινάκη, έπαιξαν και Μπέτσα, Θάλ. Παναγιωτοπούλου, Κατσαρού, Ράζου, Καρυστινού.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ