Ακόμα ένα εμπόδιο, εκτός έδρας, ξεπέρασαν τα κορίτσια της Σοφίας Ιορδανίδου, παίζοντας, στο κλειστό του Διονύσου, με την τοπική ομάδα!

Οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, ήταν πολύ καλές και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους, που είναι μια από τις δυνατές και αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας, νίκησαν με 3-0 και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Με την βασική πασαδόρο, Μαρ. Μπέτσα (τραυματίας) ουσιαστικά στον πάγκο, αλλά για μια ακόμα φορά πολύ καλή την αντικαταστάτριά της Ελ. Δέδε, τις Μαρίνα Καραβά και Ράζου, απούσες και φυσικά μόνιμα απούσα την Ειρ. Καραντώνια (μεταπτυχιακό) οι Χαλκιδαίες, έδειξαν ότι έχουν το ″μέταλλο″ και την δύναμη να  πετυχαίνουν τον στόχο τους και να προχωράνε ακάθεκτες, προς τον τελικό τους στόχο, που είναι φυσικά η κατάκτηση της 1ης θέσης, που οδηγεί απ’ ευθείας στην άνοδο!

*τα σετ: 

  1. 10-25, σε 22’…0-1,
  2. 22-25, σε 22’…0-2,
  3. και 17-25, σε 23’…0-3! 

*Διαιτητές: Χρήστος Χρηστίδης-Χριστόφορος Παυλάκης και Έλενα Κολλάρου.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου,Χριστοδούλου, Δέδε, Κορρέ, Ιορδανίδου, Θάλ. Παναγιωτοπούλου (αρχική 6άδα), λίμπερο οι Μαρινάκη & Γιατσάϊ, και οι Μιχαλιά, Μπέτσα, Καρυστινού.

*επόμενο παιχνίδι, στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″ την ερχόμενη Τετάρτη
(26-Φεβρουαρίου) στις 21.30, ένα σπουδαίο παιχνίδι-ντέρμπι, όπου οι κοπέλες του ΟΠΕΧ θα υποδεχτούν την ομάδα της ΑΕΣ Γαλατσίου.

*το τελείωμα του αγώνα με τον τελευταίο πόντο των κοριτσιών του ΟΠΕΧ: