Άστραψαν & βρόντηξαν οι παίκτες του ΟΠΕ Χαλκίδας και πέρασαν σαν σίφουνας, από το κλειστό του Πανελληνίου, εκεί στην Ευελπίδων & Μαυροματαίων, στο Πεδίο του Άρεως, όπου και οι εγκαταστάσεις του ιστορικού σωματείου της Αθήνας!

Οι παίκτες του κόουτς-Γιάννη Ντεγιάννη, πήραν πανηγυρική ρεβάνς, της ήττας του α’ γύρου, με 2-3 στην Χαλκίδα, μια ήττα που είχε ήρθε εντελώς άδικα (με διαιτητική ″παρέμβαση″)!

Με την νίκη αυτή η ομάδα του ΟΠΕΧ έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, ΟΠΕΧ 28 βαθμοί, Πανελλήνιος 29 βαθμοί και μάλιστα με με πλεονέκτημα της ομάδας της Χαλκίδας, σε περίπτωση ισοβαθμίας!

Τα πανηγύρια μετά το εντυπωσιακό 0-3!

Οι παίκτες του κόουτς-Ντεγιάννη, έπιασαν σπουδαία απόδοση και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν άφησαν περιθώρια, αντίδρασης στους αντιπάλου τους και δίκαια έφτασαν στο εντυπωσιακό 0-3!

Οι του Πανελληνίου αντέδρασαν και προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, μόνο στο 2ο σετ, όμως οι Χαλκιδαίοι ήταν ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί…

τα σετ:

  1. 20-25…σε 30′, 0-1,
  2. 25-27…σε 30′, 0-2,
  3. και 14-25…σε 20′ τελικό 0-3!

Διαιτητές: Σαράντος Προκοπίου-Γιώργος Αλεβετσοβίτης-Βασίλης Βασιλειάδης

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Σπύρου, Κ. Ι. Κοντούλης, Βαχαβιόλος, Μάρκου, Ρουμελιώτης, Μητρόπουλος (αρχική 6άδα), λίμπερο οι: Κ. Μ. Κοντούλης-Φραγκιαδάκης και οι Κωντσιλίδης, Σαλέμής, Γκατζόγιας, Αγγελής, Μωϋσίδης και Ζαούδης.