΄΄Δάγκωσαν΄΄ μέσα στο Γυμνό τον Όλυμπο, οι ΄΄Λύκοι΄΄!

0
1412

*ΓΥΜΝΟ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Με ολική ανατροπή στην εκπνοή του αγώνα, η Μακρυκάπα έφυγε με το πρώτο της 3ποντο, στο πρωτάθλημα, μέσα από την πάντα δυνατή και υπολογίσιμη έδρα του Όλυμπου Γ.!

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κυρίως απ΄τους φιλοξενούμενους, που μπήκαν μουδιασμένοι και άτονοι στο παιχνίδι … Αποτέλεσμα αυτής της απόδοσης της Μακρυκάπας, ήταν οι νεαροί παίκτες του Γιάννη Οικονόμου, με τον ενθουσιασμό και την μαχητικότητά τους, να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες!

Ο Σπ. Αργύρης, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του!

Μία από αυτές στο 25′ την εκμεταλλεύτηκαν, ο Κηρύκος εκτέλεσε κόρνερ, μέσα στην περιοχή και σε καλή θέση, ο Σπ. Αργύρης, πήδηξε σε πιο ψηλά απ’ όλους και με ασύλληπτη κεφαλιά, την έστειλα στα δίκτυα του Τζουβάρα, κάνοντας το 1-0! 

Με δύο γκολ ο Παν. Μπαϊμπάκης έφερε το παιχνίδι ΄΄τούμπα΄΄!

Παρά τις προσπάθειες οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά την εστία  Αθ. Σακκή! Στο β’ μέρος οι ″Λύκοι″ ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν, όμως η ισοφάριση, ήρθε όταν το χρονόμετρο έδειχνε το 80′! Στο λεπτό αυτό ο Μπαϊμπάκης, με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1! Η κούραση από την μεγάλη προσπάθεια ήταν εμφανής στους παίκτες του Ολύμπου, έτσι οι φιλοξενούμενοι ″χτύπησαν″ και πάλι με τον ίδιο παίκτη τον Παν. Μπαϊμπάκη, που πήρε την μπάλα από σέντρα ακριβείας του Βουρδάνου και με πλασεδάκι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του 1-2, στο 89′!

 

Το ″κερασάκι στην τούρτα″ της νίκης της Μακρυκάπας έβαλε στο 2′ των καθυστερήσεων (90+2′), ο νεαρός Κούκουρας, που πήρε μπαλιά ακριβείας από τον Σίδερη, πλάσαρε ψύχραιμα και ΄΄κλείδωσε΄΄ την νίκη της ομάδας του, 1-3.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο, των Αποστόλη Παπαποστόλου, Κώστα Δάλλα και Δημήτρη Μουρτίκα.

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. (Γιάννης Οικονόμου): Αθ. Σακκής, Μήτρου (76′ Λαγός), Κιούσης (86′ Ε. Ρουμπής), Μπισμπικόπουλος, Κουτσαυλής, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Αθ. Κηρύκος (71′ Ξυλάς), Αντ. Ρουμπής, Σπ. Αργύρης, Ν. Σακκής.

*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Α. Καρκαλής (56′ Βουρδάνος), Αθ. Γκίκας, Μπασινάς, Ν. Γκίκας (79′ Κούκουρας), Τσουμάνης (39′ Σεχάϊ), Μπαϊμπάκης, Σίδερης, Κουτσαυλής.