*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ανταπόκριση: Κώστας Πουρνής

Μετά από την συμφωνία να συνεχιστεί η συνεργασία των ″Λύκων″, με τον κόουτς-Βαγγέλη Ζέρβα, η διοίκηση της Μακρυκάπας, σε συνεργασία μαζί του, προχώρησαν με γρήγορους ρυθμούς στην ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές, που ανήκαν στο ρόστερ της ομάδας!
Πρόκειται για 4 ποδοσφαιριστές, από τους πρωτοκλασάτους της ομάδας που προσέφεραν πολλά την περασμένη και πολύ πετυχημένη χρονιά των ″Λύκων″, τόσο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ, όσο και το Κύπελλο Εύβοιας!
Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Μακρυκάπα είναι:

  • ο αρχηγός της ομάδας Μάκης Σίδερης, παίκτης-σύμβολο για τους ″Λύκους″, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός, συνεχίζει με τους ″Μπλαουγκράνα″…
  • ένας ποδοσφαιριστής-υπόδειγμα αγωνιστικότητας και συνέπειας, ο πολύπειρος Παναγιώτης Γκρινιάρης, θα είναι και την νέα χρονιά, ο στυλοβάτης της άμυνας των ″Λύκων″!
  • ο επιθετικός και ικανότατος σκόρερ Νίκος Λειβαδίτης, θα συνεχίσει να είναι ένα από τα ″εργαλεία″, του Βαγγ. Ζέρβα στην επιθετική γραμμή της Μακρυκάπας!
  • από τους πλέον πολύτιμους παίκτες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τα χρώματα της Μακρυκάπας, ο μεσοαμυντικός και πραγματικό ″πασπαρτού″, για τον προπονητή του, ο Ντένις Πασάϊ, συνεχίζει και την νέα περίοδο, με τα χρώματα των ″Μπλάουγκράνα″!