Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών και Γ’ Εθνικής ανδρών και οι εκπρόσωποι της Εύβοιας ρίχνονται, μετά την ανάπαυλα των εορτών του Πάσχα, στην μάχη των δύο πρωταθλημάτων!

Ο 96.5fm θα σας μεταδώσει και πάλι ζωντανά, φυσικά,λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων, με την γνωστή εγκυρότητα και υπευθυνότητα, ενώ από το μοναδικό Live Score, που ανανεώνεται αυτόματα, του ″Δυνατά και Αθλητικά″, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη των αγώνων, όπου και να βρίσκεστε και ανά πάσα στιγμή!

Τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 17.00 όμως εσείς συντονιστείτε από τις 16.30 στους 96.5fm, για να ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα των ομάδων μας και τι γίνεται πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα…

…στο Ενωσιακό γήπεδο για την 6η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών, οι Αβαντίδες Χαλκίδας (στην 5η θέση έχουν 6 βαθμούς σε 3 αγώνες), υποδέχονται την πρωτοπόρο ΑΕΚ Μεσολογγίου (στην 1η θέση με 9 βαθμούς, σε 5 αγώνες), σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα!

…για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 4ο όμιλο, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής:

  • στο Στάδιο Ψαχνών ο Ηρακλής Ψαχνών (2ος στην βαθμολογία με 13 βαθμούς σε 6 αγώνες -έχει κάνει το ρεπό του), υποδέχεται την Δόξα Ευξεινούπολης, από την Μαγνησία (8η στην βαθμολογία, με 6 βαθμούς σε 6 αγώνες)!
    Η ομάδα του Σάκη Μεθενίτη, στοχεύει στην νίκη και μόνο, περιμένοντας το στραβοπάτημα του πρωτοπόρου, Διαγόρα Στεφανοβικείου (16β σε 7 αγώνες), που δοκιμάζεται στο Δίστομο, στο ντέρμπι με τον Αμβρυσσέα (11β σε 7 αγώνες)!
  • στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, ο ΑΟ Ν. Αρτάκης (5ος στην βαθμολογία, με 9 βαθμούς σε 6 αγώνες -έχει κάνει το ρεπό του), πηγαίνει ν’ αντιμετωπίσει τον τοπικό ΓΣ Αλμυρού Βόλου (10ος στην βαθμολογία, με 3 βαθμούς σε 5 αγώνες, έχει κάνει το ρεπό του)!
    Με νέο τεχνικό στον πάγκο ο ΑΟΝΑ, έναν παλιό γνώριμο, τον Μιχάλη Μαύρο, στοχεύει στην νίκη, που θα έχει 2πλό όφελος, καθώς το 3ποντο θα τον ″κρατήσει″ σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από οποιαδήποτε ″περιπέτεια″! Μια ″περιπέτεια″, βέβαια στην οποία έχει μπει για τα καλά ο ΓΣ Αλμυρού και ψάχνει εναγωνίως για πόντους, που θα τον κρατήσουν ζωντανό στην μάχη της παραμονής! Αυτός είναι και ο λόγος που το παιχνίδι είναι δύσκολο για τον ΑΟΝΑ και θα πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα οι Αρτακιανοί!
  • και όπως πάντα συνεχής και άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη όλων των αγώνων!

…συντονιστείτε στον 96.5fm και στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ!