΄΄6-σφαιρος΄΄ Ηρακλής Ψ., απέκλεισε την φιλότιμη ΑΕ Χαλκίδας! (φωτό)

Χωρίς αμφιβολία ήταν μια άνιση μάχη, για την α’ φάση του Κυπέλλου Εύβοιας, 2018-19, ανάμεσα στην ΑΕ Χαλκίδας (Β’ ΕΠΣΕ) και τον φιλόδοξο φέτος Ηρακλή Ψ. (Α’ ΕΠΣΕ)!

Σαφώς πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά κύρια με πολύ πιο ″πλούσιο″ σε εμπειρίες και αξία έμψυχο υλικό, έδειξαν πολλά καλά στοιχεία και αποτελεσματικότητα, έτσι επεκράτησαν πλήρως και δίκαια έφτασαν σε μια άνετη και ευρεία νίκη, χάνοντας μάλιστα και κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες… Με το ευρύ λοιπόν 6-0 ο Ηρακλής Ψ., έκανε πρεμιέρα στην νέα αγωνιστική περίοδο και πέρασε στην β’ φάση του Κυπέλλου  Εύβοιας!

Οι γηπεδούχοι της ΑΕ Χαλκίδας, προσπάθησαν φιλότιμα και με απόλυτα αθλητική συμπεριφορά, να σταθούν ΄΄όρθιοι΄΄ απέναντι σε έναν ιστορικό και μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ηρακλής Ψ. και τα κατάφεραν πολύ καλά… Το συμπέρασμα είναι ότι η ΑΕ Χαλκίδας, σε καμιά περίπτωση στην αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε, και ειδικά στο πρωτάθλημα πλέον, σε καμιά περίπτωση δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως την περασμένη αγωνιστική περίοδο…

***τα γκολ:

  • 4′ εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Ζουλιώτη, πολύ κάτω από το κέντρο, προς την επίθεσή του, εκεί ο Γκάβαλης, παίρνει την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή, ο Πάττας, δεν μπορεί να τον ανακόψει, και με πλασέ ανοίγει το σκορ, 0-1!
  • 34′ από σέντρα του Ντούμα στην απέναντι πλευρά, η μπάλα φτάνει στον Καραχάλιο που συγκλίνει από δεξιά και με εντυπωσιακό σουτ στέλνει την μπάλα στο ΄΄παραθυράκι΄΄ του Πάττα και 0-2!
  • 38′ ο Σιαράπης βρίσκει έξοχα τον Καραχάλιο, που μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ, στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος και 0-3!
  • 60′ θαυμάσια ενέργεια του Γ. Αγγελάτου, που βγάζει στον Μήτρου, ο οποίος φεύγει σαν αστραπή από δεξιά συγκλίνει προς την περιοχή και με ασύλληπτο σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4!
  • 65′ ο Μήτρου δημιουργός αυτή τη φορά που βρίσκει τον Καραχάλιο, λίγο έξω από την περιοχή, χωρίς χρονοτριβή ο φορ των ″πρασίνων″, πάνω στην κίνηση πιάνει δυνατό σουτ κάνει το 0-5 και 3 τα προσωπικά του γκολ…!
  • 84′ ξαφνικό κεραυνοβόλο σουτ, από 25 μέτρα του Γ. Αγγελάτου και η μπάλα χτυπάμε δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι του Πάττα και απομακρύνεται…
  • 88′ έξοχη μπαλιά του Μήτρου, στον Χασαπίδη, που ελίσσεται, αποφεύγει έναν αντίπαλό του και με κοντινό πλασέ κάνει το τελικό 0-6!

Ένα άνετο και χωρίς δυσκολίες απόγευμα για τον έμπειρο Γιώργο Κασομούλη και τους συνεργάτες του Γιάννη Σπανό και Γιώργο Πασχαλίδη

***ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ( Παναγιώτης Χάλιος): Πάττας, Τσόγκας (65′ Χατζηβασιλείου), Στούρας, Βάθης (λτ 79′ Φρυγανάς), Πατουλιάς, Γεραντώνης, Τριανταφύλλου (46′ Σπ. Σταθαράς), Παπουτσόγλου, Γουναρόπουλος, Αρβανάκος, Κίλιμπας (56′ Αγγελής).

***ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Σάκης Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ντούμας (63′ Βογιατζής), Δ. Αγγελάτος, Τσολάκος, Ζουλιώτης (71′ Χασαπίδης), Κούτρας, Καραχάλιος, Σιαράπης, Π. Λ. Σκριβάνος (53′ Π. Τσούτσης), Μήτρου, Γκάβαλης (53′ Γ. Αγγελάτος).

***ΦΡΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα: