Σύσκεψη Οργανωτικής Επιτροπής – ΄΄Chalkida Bridges Marathon΄΄

Συνεδρίασε την Δευτέρα 2/10 η οργανωτική επιτροπή του ΄΄Chalkida Bridges Marathon΄΄, υπό την προεδρία της Λίλιαν Ζλακώνη, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε κατά την συνεδριάση αφορούν την διοργάνωση ανά τομέα, όπως: γραμματείας-συμμετοχών, τροφοδοσίας της διαδρομής, ασφάλειας, εθελοντές,  κριτές των διαδρομών, τα αποτελέσματα και τις ακόλουθες απονομές αλλά και την άρτια ιατρική κάλυψη των αθλητών. Ακόμη τονίστηκε η σημασία της προσφοράς των ομάδων και των συλλόγων, που συμμετέχουν στην διοργάνωση και δηλώνουν την στήριξη τους και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σχολιάστηκε θετικά ο αριθμός συμμετοχών, που έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

01 ΣΥΣΚΕΨΗ-ΔΗΜ,ΣΤΑΔΙΟ_ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2-10-17

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στο Μαραθώνιο και για όσους επιθυμούν να έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, η προθεσμία βάσει και της προκήρυξης , λήγει αύριο Τετάρτη 4/10/2017 (μέχρι αργά το βράδυ).

Όσοι έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην καθορισμένη προθεσμία, θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους με την αναγραφή και του ονόματός τους.

Συνεπώς όσοι δηλώσουν συμμετοχή με ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την Πέμπτη έως και το Σάββατο για (7/9), δεν θα υπάρχει η παραπάνω δυνατότητα (αναγραφής του ονόματος).

Η στολή του Μαραθωνίου, οι αριθμοί, τα τσιπάκια χρονομέτρησης κλπ, θα διατίθενται από το Σάββατο (7/9) το πρωί, από τα γραφεία του ΔΟΑΠΠΕΧ, στην είσοδο του Δημαρχείου στην παραλία (Φαρμακίδου 15)

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ για το ΄΄4ο Chalkida Bridges Marathon΄΄

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο αγώνας, για πρώτη φορά, έχει επίσημα ενταχθεί στο καλεντάρι και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έχει την επίβλεψη και πιστοποίηση των διαδρομών και συνδιοργανώνουν ο ΔΟΑΠΠΕΧ, η ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, οι σύλλογοι στίβου του δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τον πανευβοϊκό Σύλλογο ΄΄ο Καλός Σαμαρείτης΄΄.

Γι΄ αυτό κοινοποιήθηκε στους διοργανωτές το ΄΄Διεθνές Πιστοποιητικό Μέτρησης΄΄ (International Measurement Certificate) και των δυο μεγάλων διαδρομών του ΄΄4ου Chalkida Bridges Marathon΄΄ (21,1 και 6χλμ), από τους διεθνείς οργανισμούς: AIMS-Association of International Marathons and Diastance Race (Διεθνής Σύνδεσμος Μαραθωνίων και Αγώνων Αποστάσεων) και τον IAAF- International Association of Athletic Federations (Διεθνής Ένωση Αθλητικών Ομοσπονδιών).

Για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.