Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τέλος η Μακρυκάπα έφυγε από την Γυμνού με το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Σηφάκη στις καθυστερήσεις.
Παιχνίδι τακτικής κυρίως από τους γηπεδούχους που παίζοντας έξυπνα κατάφεραν στην μοναδική αξιόλογη τους επίσκεψη στα καρέ των φιλοξενούμενων να πετύχουν το γκολ.
‘Ήταν το 49′ όταν ο Ζουρμπουλής κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Ι.Καρκαλή.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούρμας ο οποίος έκανε το 1-0.
Στην συνέχεια η Μακρυκάπα πίεσε ,ο κ.Κιαπέκος ανακάτεψε την τράπουλα πέρασε παίκτες που βοήθησαν στην επίθεση και στο 92′ από φάουλ του Σίδερη.
ο Σηφάκης πετάχτηκε και με καρφωτή κεφαλιά έδωσε τον πολύτιμο πόντο στην ομάδα του.
Συμπερασματικά κρατώντας την μορφή του ματς το αποτέλεσμα θεωρείται  δίκαιο μιας και η Μακρυκάπα με πιο έντονη παρουσία στο γήπεδο και τους γηπεδούχους να έχουν ισχνή επιθετική παρουσία.
Η διαιτησία των Ντούρα,Τσιφλάκου και Πασχαλίδη σε εξαιρετικό επίπεδο. 
‘Ολυμπος Γ(Π.Κοτρογιάννης):Μπασινάς,Κιούσης(80′Μπαρώτας),Σακκής, Τσουμάνης Αυλωνίτης, Αργύρης(78’Κηρύκος), Ντούρμας, Ζουρμπουλής, Σταματούκος Ι,Κοτρογιάννης(77’Δαμπάνης), Αποστόλου(84’Τσούμαρης).
Μακρυκάπα(Ν.Κιαπέκος):Δρενάφτσης,Λέκκας(84’Στούπας),Χασάνδρας Χρ,Τσούτσης (46΄Σακκάς), Πουρνής, Καρκαλής, Ι.Γκίκας, Σηφάκης, Κουτσαυλής(79′Μπασινάς), Σίδερης ,Χασάνδρας Δ(80’Κούκουρας Χ)
 Για να δείτε το βίντεο του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ