Θέλουν  να βάλουν τον πήχη ψηλά και δείχνουν οι Άβαντες Χαλκίδας με την απόκτηση δύο παικτριών με πλούσια παρουσία και εμπειρία στην Α’ Εθνική και σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
Παίκτριες των Αβαντίδων για την επόμενη χρονιά θα είναι η Σλοβένα διεθνής Fata Salkunic και η ελληνίδα επιθετικός Νατάσα Τζεβελεκου.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου των Αβάντων Χαλκίδας :

Το Δ.Σ της ομάδας Αβαντες Χαλκίδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την παίκτρια Fata Salkunic.
Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας και μάλιστα για την περίπτωση της Salkunic μιλάμε για ότι καλύτερο υπάρχει στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Η Fata ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική της καριέρα στο Μάριμπορ, έχει αγωνιστεί και στις Zfk KRKA(Σλοβενία), HSV HAMBURG(Γερμανία) FC BASEL(Ελβετία) και USV JENA(Γερμανία) Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των ομαδων Ελπίδες Καρδίτσας , ΑΕΛ , Ατρομήτου.
Έχει επίσης παρουσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με πολλές συμμετοχές σε Champions League ενώ είναι ακόμα ενεργό μέλος της Εθνικής Σλοβενίας.
Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Αβαντιδων και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Η άφιξη της στην χώρα μας θα γίνει τις επόμενες ήμερες λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον Govid 19 και χρειάζονται κάποιες διαδικασίες για να αναχωρήσει από την χωρα της.
Το Δ.Σ της ομάδας Αβαντες Χαλκίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την 28χρονη παίκτρια Νατάσα Τζεβελεκου.
Η Νατάσα αγωνίζεται σαν επιθετικός και πέρσι φόραγε την φανέλα του Αρη Τρίπολης, ενώ έχει αγωνισθεί και με την ομάδα του Ατρόμητου.
Την καλωσοριζουμε στην οικογένεια των Αβαντιδων και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.