Συμπληρώνει τα 38 έτη του ο Άγγελος Βογιατζής και δεν είναι λίγα αυτά που έχει καταφέρει ο Ψαχνιώτης κόουτς.

Ποδοσφαιρικά τον γνωρίσαμε φορώντας την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών σε Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΕ, του Ωρωπού στην Δ’ Εθνική και εντός των τειχών της Εύβοιας σε Φοίνικα Ψαχνών, Αρτάκη, Πισσώνα και Καστέλα.

Το καλοκαίρι του 2012 αποφασίζει να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ασχοληθεί με την προπονητική ξεκινώντας από τους παρακμασμένους Λύκους της Μακρυκάπας και μέσα σε δύο χρόνια τους οδηγεί σε απανωτές ανόδους φθάνοντας την σεζόν 2014-2015 στην Α ΕΠΣΕ. Οι Λύκοι πλέον δείχνουν δόντια και κάνουν μία πάρα πολύ καλή πορεία σαν νεοφώτιστοι τερματίζοντας την σεζόν 2014-2015 στην 7η θέση της Α’ ΕΠΣΕ.

Όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος έτσι το καλοκαίρι υπάρχει ένα βελούδινο διαζύγιο με τους δρόμους των δύο να χωρίζουν φιλικά. Η επόμενη πρόκληση για τον Άγγελο Βογιατζή ακούει στο όνομα Παντριαδικός, γείτονας της Μακρυκάπας και άσπονδος ποδοσφαιρικός εχθρός. Αναλαμβάνει στην θέση του Γιάννη Παπαθεοδώρου και οδηγεί τον Παντριαδικό σε άνετη παραμονή, με πολύ καλό ποδόσφαιρο καταλαμβάνοντας την 8η θέση στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στα Ψαχνά έχοντας μαζί με τον άλλο σπουδαίο Ψαχνιωτη παλαιό ποδοσφαιριστή Σταύρο Σταθαρα την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μεσσάπιος.

Η εργατικότητα είναι σήμα κατατεθέν του, πολλές φορές απαιτητικός μέχρι βαθμό κακουργήματος , αλλά και η σιδηρά πειθαρχία που έχει στις ομάδες του τον χαρακτηρίζει. Είναι άριστος γνώστης του αθλήματος και αποσπά από κάθε παίκτη το μέγιστο.

Προς ώρας είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει στο Παντριαδικό αλλά σίγουρα ο Άγγελος Βογιατζής θα είναι από τους προπονητές την νέας γενιάς που θα μας απασχολήσουν ευχάριστα τα επόμενα χρόνια.