Με έναν τόσο απρόσμενο όσο και σημαντικό βαθμό κατάφερε να φύγει από τους Αγίους Αναργύρους η ομάδα της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Οι «νερατζούρι» είχαν το πάνω χέρι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, όπως το δοκάρι στην εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου στο 9ο λεπτό.

Στο 46, ο Νταουντάι με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς θα κάνει το 1-0, αφού με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ από την γωνία της περιοχής, νίκησε τον Σταυριανό.

Στο 49’ απάντησε ο ΑΟΧ, με τον Χαραλαμπίδη να κάνει το 1-1 με σουτ.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την νίκη, αλλά οι αμυντικοί της Χαλκίδας πρόλαβαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας του Σταυριανού.

Ο Βαθμός που πήρε ο ΑΟΧ είναι αρκετά σημαντικός, ενώ παράλληλα είναι και η πρώτη φορά φέτος που οι Άγιοι Ανάργυροι δεν φεύγουν νικητές από την έδρα τους.

Άγιοι Ανάργυροι (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Νταουτάι, Μανδύλης, Ανδρέου, Μεταλλινός, Μαρτίνος (79′ Κοντιζάς), Καζβιρόπουλος, Γκεμίσης, Κολλάς, Δωροβίνης (87′ Τουλουβασίλης), Οικονόμου (79′ Ζαχαρός).

 

ΑΟ Χαλκίς(Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Ντούλος (93′ Σταματούκος), Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπούζουρας, Βέργος (79′ Νυφαδόπουλος), Ντάμπος, Παπαδάκης (90′ Παλαιολόγος), Πατερίτσας, Ντελέκος, Χαραλαμπίδης (67′ Πλούμης)