Άγιος Λουκάς-Ερμήλιος 4-4: Αξέ΄΄Χ΄΄αστη ματσάρα! (video)

0
220

AGIOS LOYKAS-ERMHLIOS 4-4 7-1-18 2Φοβερό παιχνίδι έγινε στον Άγιο Λουκά, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ερμήλιο, για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΕ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία για μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, αφού προηγήθηκαν με 1-4, όμως δέχτηκαν τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, πληρώνοντας ίσως την απειρία του νεανικού εμψύχου δυναμικού τους. Ο Ερμήλιος ξεκίνησε πολύ καλά και ευτύχησε ν΄ ανοίξει το σκορ στο 7΄, χάρη σε μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Πόγκα και Βοϊλάκη, με σκόρερ τον δεύτερο, ο οποίος απ΄ το ύψος του πέναλτι πλάσαρε υποδειγματικά, παιρνόντας την μπάλα πάνω απ΄ τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Μετά το 25΄ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και τελικά στο 35΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ που βρήκε το τείχος, στρώθηκε στον Μπάνο, που μόνος απέναντι απ΄ τον Μήλιο με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα φοβερό πεντάλεπτο λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο σημείωσαν τρία τέρματα! Αρχικά, έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά του Φρυγανά στην ΄΄πλάτη΄΄ της άμυνας, ο Πόγκας με ωραίο χαμηλό πλασέ, ΄΄έγραψε΄΄ το 1-2. Ο ίδιος παίχτης, στο 58΄, με όμορφη ατομική προσπάθεια απ΄ τ΄ αριστερά, πάτησε περιοχή και με άψογο πλασέ έκανε το 1-3. Ένα τρίλεπτο αργότερα και αφού ο Πόγκας κέρδισε πέναλτι, δεχόμενος αντικανονικό μαρκάρισμα, το οποίο εκτέλεσε άσχημα ο ίδιος και ο Τζανης απόκρουσε ασταθώς, ο Σιαφτούλης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-4.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 74΄ σε 2-4 με τον Δριτσούλα, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν πως ίσως ο σκόρερ να βρισκόταν σε αντικανονική θέση οφσάιντ. Στο 83΄ μετά από λάθος της άμυνας και γέμισμα στην περιοχή, ο Γιαννούλης έκανε το 3-4. Δυο λεπτά μετά, έπειτα από εκτέλεση πλαγίου και ολιγωρία της άμυνας να απομακρύνει την μπάλα, ο Νικολάου δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη και τελειώνοντας επιτυχημένα την φάση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη, χάθηκαν από δυο ευκαιρίες για κάθε ομάδα, αλλά οι τερματοφύλακες κράτησαν το 4-4. Μετά το τέλος του αγώνα Μπόκαρης και Ελευθερίου αλληλοσυγχάρηκαν, αναγνωρίζοντας ο καθένας τους, την απόδοση και την αξία του αντιπάλου, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση ενός εξαιρετικού αγώνα.

Άγιος Λουκάς (Μπόκαρης): Τζανής, Τριανταφύλλου (60΄ Ομέρι), Τριτσώνης, Ξύγγης, Καρατζάς, Κιούσης, Πομαρές (60΄ Γιαννούλης), Μπάνος (76΄ Ρέτσας), Δριτσούλας, Μεταξάς, Νικολάου.

Ερμήλιος (Ελευθερίου): Μήλιος, Μπουρνάζος, Πέντσιος, Μακρής, Πόγκας, Μπουλούκος (53΄ Σιαφτούλης), Γκριτζάλας (78΄ Παπακωνσταντίνου), Κορδώνης, Βοϊλάκης (67΄ Διοκμεντζίδης), Παναγιώτου, Φρυγανάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μιαούλης Φύλλων-Σκύρος (δεν έχει ορισθεί),Τραχήλι-Άρης Αγίου Ιωάννη 0-3 (α.α.)Δύστος-Νηλέας Νεοχωρίου 2-1, Αμαρυνθιακός-Μαρμάρι 0-0, Άγιος Λουκάς-Ερμήλιος 4-4, Κάρυστος-Κονίστρες 3-3. Ρεπό: Ζάρακες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ζάρακες 28, Αμαρυνθιακός 25, Μιαούλης Φύλλων 25, Κάρυστος 23, Σκύρος 20, Άρης Αγίου Ιωάννη 19, Κονίστρες 18, Άγιος Λουκάς 15, Δύστος 13, Μαρμάρι 11, Νηλέας Νεοχωρίου 10, Ερμήλιος 7, Τραχήλι -9.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14η/13-14.1): Τραχήλι-Ζάρακες 0-3 (α.α.), 13.1: 1 μ.μ.: Ερμήλιος-Σκύρος, 3:15 μ.μ.: Άρης Αγίου Ιωάννη-Δύστος, 14.1-3 μ.μ.: Μαρμάρι-Άγιος Λουκάς, Νηλέας Νεοχωρίου-Κάρυστος, Κονίστρες-Μιαούλης Φύλλων. Ρεπό: Αμαρυνθιακός.