Η απόλυτη εφαρμογή της λαϊκής ρήσης ″το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά″, στην περίπτωση της Χαλκιδέας, βολεϊμπολίστριας Κατερίνας Κορρέ!

Η 15χρονη αθλήτρια, γόνος του μπασκετμπολίστα Κώστα Κορρέ και της Χαλκιδέας, κορυφαίας στην χώρα μας, βολεϊμπολίστριας Σοφίας Ιορδανίδου, όπως ήταν φυσικό ακολούθησε τα βήματα των γονιών της!
Από παιδάκι στα τμήματα ανάπτυξης του ΟΠΕ Χαλκίδας, η Κατερίνα Κορρέ, ξεδίπλωσε τα προσόντα και το ταλέντο της και η πρόοδός της ήταν εντυπωσιακή, καθώς εδώ και 2-3 χρόνια ήταν βασική στην γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΧ, με την οποία την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2019-20) πανηγύρισε τίτλο, στην Τοπική Κατηγορία 2 της ΕΣΠΑΑΑ και άνοδο στην μεγάλη Τοπική κατηγορία! Θα πρέπει επίσης να εδώ να επισημάνουμε ότι, λόγω ηλικίας, η Κατερίνα συμμετείχε με τις αντίστοιχες ομάδες του ΟΠΕΧ στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ, με εντυπωσιακή πάντα απόδοση!

Με την φετινή ομάδα Γυναικών του ΟΠΕΧ, η Κατερίνα Κορρέ, (όρθια 2η από αριστερά).

Να σημειώσουμε ότι η Κατερίνα Κορρέ, στα 15 της χρόνια, έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα και σωματότυπο (ύψος: 1.92μ.), παίζει ακραία και διαγώνιος, ενώ σημαντικότατο για την καριέρα της είναι οι βάσεις που έχει πάρει από το μεγάλο ″σχολείο″ που λέγεται ΟΠΕ Χαλκίδας, όπου είχε σαν προπονητές τα 2 κορυφαία ονόματα του βόλεϊ, την μητέρα της Σοφία Ιορδανίδου και στα τμήματα υποδομής τον Χρήστο Αδάμ! 

Η νεαρή αθλήτρια λοιπόν, του ΟΠΕΧ, όπως ήταν φυσικό κίνησε το ενδιαφέρον, αρκετών ομάδων, της VolleyLeague, την κορυφαίας κατηγορίας στην χώρα μας…
Μετά από αρκετές συζητήσεις, τελικά ο ΟΠΕ Χαλκίδας, έδωσε δανική, την Κατερίνα Κορρέ, για ένα 6μηνο, στην ομάδα των Αμαζόνων Ν. Ερυθραίας, ομάδα νεοφώτιστη αλλά με εντυπωσιακή παρουσία στην VolleyLeague-γυναικών (1ος όμιλος)!

Για μια ακόμα φορά και πρέπει να το επισημάνουμε αυτό, ο ΟΠΕ Χαλκίδας, αποδεικνύει ότι βοηθά τους αθλητές και τις αθλήτριές του, να προχωρήσουν για πολύ πιο ψηλά και ότι ο Χαλκιδέϊκος Όμιλος είναι αναμφίβολα το ″εφαλτήριο″ για μια σπουδαία καριέρα, σε υψηλό επίπεδο…

Οι ευχές όλων συνοδεύουν την νεαρή αθλήτρια, για να πετύχει ότι το καλύτερο, το ταλέντο και τα προσόντα τα διαθέτει, στο ″χέρι″ της είναι να κάνει περήφανους, μέσα από το βόλεϊ και πάλι, τόσο τους γονείς της, τον ΟΠΕΧ, τους προπονητές της, αλλά και όλους τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας!

*για περισσότερες φωτό της Κατερίνας Κορρέ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ