Επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι φέτος ο Ερμήλιος, έχει πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, παίζοντας στο γήπεδο της Δροσιάς, νίκησε με το ευρύ 5-0 την ομάδα των Ζαράκων και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα!
Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Ερμήλιου, ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού για όλο το 90λεπτο, είχαν σε εξαιρετική μέρα τον ″κουμανταδόρο″ Βαγγ. Αντωνάκη, αλλά και τον Θεόφ. Μπασινά, αεικίνητο και σκόρερ (2 γκολ), έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-0!
Οι Ζάρακες, έπαιξαν φιλότιμα, παρ’ ότι ο Μπάμπης Γεωργίου, είχε μόλις 11 παίκτες στην διάθεσή του (αναγκαστικές απουσίες λόγω τραυματισμών και λόγω του εργάσιμου της ημέρας)! Οι φιλοξενούμενοι, έπαιξαν όσο μπορούσαν καλύτερα αμυντικά και επιχειρούσαν αρκετές φορές, επικίνδυνες αντεπιθέσεις!
*τα γκολ και το δοκάρι:

  • 26′ το 1-0, ο Θεοφ. Μπασινάς, ελίσσεται έξω από την περιοχή, πιάνει δυνατό, ευθύβολο και συρτό σουτ, η μπάλα στην δεξιά γωνία των δικτύων και το σκορ ανοίγει!
  • 28′ ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Σπανού, που σουτάρει μέσα από την περιοχή, για να σταματήσει με δύναμη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πρέντζι!
  • 30′ το 2-0, με την βοήθεια του αέρα η μπάλα προς την περιοχή των Ζαράκων, εκεί με κεφαλιά-λόμπα ο Καλαμάρας, περνάει την μπάλα πάνω από τον Γκάτσο και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του!
  • 38′ το 3-0, με ξαφνικό πολύ δυνατό σουτ του Βαγγ. Αντωνάκη, η μπάλα δίπλα από τη ρίζα της δεξιάς δοκού στα δίκτυα!
  • 40′ το 4-0, δύο λεπτά αργότερα ο Θεόφ. Μπασινάς, με γκολ-καρμπόν, του προηγούμενου, γράφει το σκορ του 45λεπτου!
  • 86′ το 5-0, μέσα στη περιοχή ο Αντωνόπουλος με χαμηλό γυριστό σουτ, σημειώνει το 5ο γκολ του Ερμήλιου!

Άνετο απόγευμα για την Χριστίνα Κούκουρα και τους συνεργάτες της Γιάννη Μπούρικα και Σταύρο Ρουμπή.

*ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Ερμήλιος): Πρέντσι, Βαγγ. Αντωνάκης, Φωτιάδης (67′ Θωμ. Αντωνάκης), Μπανάσης (46′ Παύλ. Ζουρμπουλής), Πέντσιος, Ι. Βογιατζής (46′ Στουραΐτης), Κ. Μπουρνάζος (67′ Μάρ. Βογιατζής), Καλαμαράς, Θεόφ. Μπασινάς (55′ Αντωνόπουλος), Γ. Μπουρνάζος, Καπατσούλιας.

*ΑΟ ΖΑΡΑΚΕΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Γκάτσος, Μ. Ηλίας, Ι. Ηλίας, Τσέλα, Κέλλης, Ρέτσας, Σπανός, Ντούνης, Ν. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Σταμέλος.

*για το φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ