*για το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″: Δημήτρης Φραγκούλης

Το παιχνίδι ήταν για την 2η φάση του Κυπέλλου Εύβοιας και είχε αναβληθεί, λόγω των θυελλωδών ανέμων που σάρωναν στην κυριολεξία την Κάρυστο, πριν από 10 μέρες περίπου!
Έτσι Κάρυστος και Αυλωνάρι, συναντήθηκαν όπως είχε οριστεί Τετάρτη 25-Σεπτ-2019, στα ″Λουμίδειο″ αθλητικό κέντρο της Καρύστου…
Μετά από ένα ενδιαφέρον α’ μέρος, που οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10′ με καλοχτυμένο φάουλ ο Σούλας, υποχρέωσε τον Κιούση σε εντυπωσιακή επέμβαση! Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 26′ όταν ο Γ. Κοκκάλας, με δυνατό σουτ, στο ύψος της περιοχής και αριστερά με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 30′ και πάλι ο Σούλας εκτέλεσε φάουλ και ο Κιούσης, με εκπληκτική προσπάθεια, έδιωξε την μπάλα, όταν απογειώθηκε στο ″Γ″ κυριολεκτικά της εστίας του!
Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι απαντούν όταν από κάθετη μπαλιά του Καρατζά, ο Τσαλιαγκός, βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως ο πορτιέρε  Παν. Ραβιόλος με ηρωική έξοδο σώζει βέβαιο γκολ!
Στο 43′ καρφωτή κεφαλιά του Καρατζά, η μπάλα χτυπά στον τερματοφύλακα Παν. Ραβιόλο και απομακρύνεται…

Οι Καρυστινοί, με σφιχτή άμυνα, για μια ώρα σχεδόν ″κρατούσαν″ το 0-0!
Στο 55′ όμως ο δαιμόνιος Μπράχα, βρήκε τρόπο και ″ξεκλείδωσε″ την αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 0-1, μετά από συνδυασμένη προσπάθεια με τους Γ. Κοκκάλα και τον Τσαλιαγκό!
Δεν άργησε να έρθει και το 2ο γκολ, με τον Καρλή στο 66′ να κάνει το 0-2, μετά από κόρνερ του Μπράχα! Ακολούθησε ένα ακόμα δοκάρι (στα δεξιό κάθετο) του αρχηγού Βασίλη Καρατζά, στο 75′, για να κλείσει το σκορ στο 90′ ο Γιώργος Κοκκάλας, 0-3!

Η επικράτηση και η πρόκριση, στην επόμενη φάση (θ’ αντιμετωπίσουν την Αμάρυνθο, εκτός έδρας) των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη, καθώς στο μεγαλύτερο σχεδόν διάστημα του παιχνινιδιούι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους.

Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Γιάννη Μητρολιού και των συνεργατών του Γιάννη Κηρύκου και Γιώργου Νικολάου.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ηλ. Οικονομίδης): Παναγ. Ραβιόλος, Τhaci (46′ Μαντζώρος), Περ. Ραβιόλος (46′ Στ. Πανουργιάς), Σφυρίδης, Παπασταματίου, Μπιθικούκης, Νταουτλάρι (46′ Γκιλπάθης), Κασέμι, Καράβολας, Σούλας, Γεωργιόπουλος.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγ. Ντόβολης): Αρ. Κιούσης, Κόκκος, Παππάς, Καρατζάς, Φωτιάς, Καράπας, Γ. Κοκκάλας, Καρλής, Τσαλιαγκός (67′ Μακρής), Braha, Μανδράκας.