Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Λήλας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου επικρατώντας με 0-3 του Καλοχωρίου-Παντειχίου.

Η ομάδα του Τ.Ταυταρίδη χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και τον νεαποκτηθέντα Κανάνι σε καλή μέρα εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις φτάνοντας στο γκολ που τις έδωσαν την πρόκριση.

Το  συγκρότημα του Κ.Σταματίου από την άλλη παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό για ένα ημίχρονο και όσο είχε δυνάμεις δείχνοντας πως στο φετινό πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ένα αχρείαστο μαρκάρισμα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σαμπάνη στο 18΄ μέσα στη μεγάλη περιοχή σε επιτεθέμενο παίχτη του Λήλα έδωσε το δικαίωμα στον Παπίλα από τα έντεκα βήματα να γράψει το 0-1. 

Οι γηπεδούχοι σε διάστημα τριών λεπτών στο 20΄ και 23΄ έφθασαν κοντά στην ισοφάριση οι προσπάθειες όμως των Καραμπά και Σαμπάνη δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο Λήλας κλείδωσε τη νίκη με κεφαλιά του Βαγγελή στο 58΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με τον Καρβελά να διαμορφώνει το 0-3 στην εκπνοή του παιχνιδιού.

ΚαλοχώριΠαντείχι:Καρύμπας Τσουπεής Βλάχος Σταματέρης(85΄Λέων)Ζιζόλι Σταμέλος Ευσταθίου(68΄Δημητρίου) Σαμαρτζής Ζαχαριάδης Καραμπάς Σαμπάνης(63΄Κωνσταντούρας)

Λήλας Βασιλικού: Αναστασίου Κικίδης Καραλής Χαζαρίδης Βάθης Βαγγελή Παπίλας Λάμτσε(70΄Καρβελάς) Στρατής Κανάνι Αναγνώστου