Ήταν το φαβορί για την νίκη και το 3ποντο και το επιβεβαίωσε ο Απόλλωνας Παραλίας, στο γήπεδό του, κόντρα στον Άγιο Αθανάσιο, που θα πρέπει να ″ψάξει″ για την σωτηρία στα δύο παιχνίδια που απομένουν, μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος!
Ο Απόλλωνας με την νίκη αυτή εξασφάλισε την 2η θέση και σίγουρα θα τελειώσει την χρονιά με πολύ καλό πρόσημο και ″παρακαταθήκη″ για το άμεσο μέλλον!
Ο Άγιος Αθανάσιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να πάει στα Λουκίσια και να υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, αλλά θα πρέπει να περιμένει και τα αποτελέσματα των Αλατσάτων…!
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του, πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με ξαφνικές αντεπιθέσεις και κατάφεραν πριν την εκπνοή του 45λεπτου, να μειώσουν σε 2-1!
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, όμως ανέβασαν πάλι ρυθμούς οι γηπεδούχοι και έφτασαν άνετα στην νίκη!

*τα γκολ: 

  • 6′ σέντρα του Κηπιώτη από αριστερά, μέσα στην περιοχή και δεξιά ο Δάσκος με υποδειγματικό πλασέ ανοίγει το σκορ, 1-0!
  • 33′ ο Κανάνι βγάζει πολύ ωραία στον Δάσκο που από θέση βολής, πλασάρει και κάνει το 2-0!
  • 42′ αντεπίθεση για τον ″Άγιο″ και ο Κ. Τρίκκας μέσα από την περιοχή μειώνει σε 2-1!
  • 75′ σέντρα από δεξιά στην απέναντι αριστερή πλευρά, μπαίνει κοντρολάρει άψογα και με πλασέ ο Δάσκος, ανεβάζει τον δείκτη του σκορ, στο 3-1 και κάνει το προσωπικό του χατ-τρικ!
  • 80′ εντυπωσιακό σόλο από δεξιά του Πατρινού, που από πλάγια και λίγο έξω από την περιοχή πιάνει φοβερό σε δύναμη σέντρα-σουτ, η μπάλα χτυπά στο απέναντι δεξιό κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίκτυα, ήταν το 4-1!
  • 87′ ο νεοεισελθών Καράζ με ωραίο τρόπο στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και κλείνει το σκορ, 5-1!

Άνετο απόγευμα για το άριστο διαιτητικό τρίο, των Δημήτρη Χουλιαρά, Αντώνη Ιωάννου και Έλενας Κοτταρά.
Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε 1′ σιγή στην μνήμη του αλησμόνητου Νίκου Δαφνή!

*ΑΠΟΛΛΩΝ Παραλίας (Παντελής Μάλαμας): Γκέκος, Ρίζος, Χ. Κοροβέσης, Λεκκός, Πατρινός (85′ Κ. Κοροβέσης), Κωνσταντόπουλκος, Κανάνι (70′ Λουκάς), Κηπιώτης, Δάσκος, Λιανάς (83′ Καράζ), Μεταξάς (80′ Ζία).

*ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Θανάσης Τζάθας): Ανδριόλας, Λύρας (60′ Καρκαλής), Μπελίτσιος, Μακρής, Ρουμπής, Σιαράπης, Τιόπουλος, Φεϊζόλι, Κ. Τρίκκας (78′ Στ. Τρίκκας), Σταθαράς (75′ Ράζος), Ξουρίκης.

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ