Πάθος, δύναμη αλλά και πολύ… μουρμούρα  χαρακτήρισαν τον αγώνα μεταξύ του Άρη Αγ. Άννας και του Άγιου στο γήπεδο  της Αγ. Άννας για το πρωτάθλημα της Γ` κατηγορίας ΕΠΣΕ.

Ο πρωτοπόρος Άγιος δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην δύσκολη έδρα της Αγ. Άννας και δείχνει ότι το 2018 …δεν του πάει. Με την έλευση του νέου έτους οι φιλοξενούμενοι είχαν απολογισμό 8 νίκες και 1 ισοπαλία αλλά στα δύο παιχνίδια του Ιανουαρίου έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έδειξε πάλι πως το μεγάλο του όπλο φέτος είναι η έδρα του. Μάλιστα πριν τον Άγιο είχε επικρατήσει και του έτερου διεκδικητή Ολυμπιακού Λίμνης με το εμφατικό 4-0.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος με το τέρμα του Νικολαΐδη στο 86´ και ενώ προηγουμένως είχαν χαθεί πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Εξαιρετική η διαιτησία του Κηρύκου, που κατάφερε να διαχειριστεί άριστα ένα δυνατό παιχνίδι και κατά διαστήματα σκληρό ματς, με την σημαντική βοήθεια των βοηθών του Χουλιαρά και Νικολάου.

Άρης Αγ. Άννας: Μαλάμος, Γιαννακάρας Κ., Λειβαδίας, Γεωργίου, Αλμπάνης, Κεντρής, Αλοΐζος, Γιαννακάρας Κων., Νικολάι, Νικολαΐδης, Σκοπελίτης.

Αναπληρωματικοί: Τριανταφύλλου, Αμιλαδιώτης, Τσακνάκης, Κουκλούς, Καρατζάς, Δροσούνης.

Άγιος: Χαντζής, Αλμπάνης, Prendi, Ζουπανιώτης, Κερασιώτης, Καζελίδης, Καπλανάι, Στεργίου, Πανταζής, Δημουλάκης, Μουρίδης.

Αναπληρωματικοί: Μηλόπουλος, Καρμάς, Αλεξίου.