ΚΥΜΗ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άρη Αγ. Ιωάννη, η πρωτοπόρος και αήττητη, ομάδα του ΑΟ Κύμης, στο 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΕ!
Με την 4η συνεχόμενη νίκη της η ομάδα της Κύμης, είναι το μεγάλο φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου και την θριαμβευτική επιστροφή στην Β’ ΕΠΣΕ!
Αν κάποιος αναλογιστεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, η ομάδα του ΑΟ Κύμης (που να σημειωθεί ότι έχει γράψει την δική της ξεχωριστή ιστορία, τόσο στα τοπικά μας πρωταθλήματα, όσο και σε Εθνικές κατηγορίες), προσπαθεί για το μεγάλο ΄΄come-back΄΄, πραγματικά θα εκπλαγεί!
Το πιο σημαντικό είναι το ότι η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ! Το γήπεδο της Κύμης (από τα πιο παλιά στον νομό), οι αρμόδιοι το εγκατέλειψαν και ουσιαστικά καταστράφηκε, εδώ και μια 5ετία τουλάχιστον (όπως και αυτό του μπάσκετ)!
Οι βοήθειες από την Δημοτική αρχή, ουσιαστικά ανύπαρκτες!
Έτσι ο ΑΟ Κύμης, είναι αναγκασμένος, σαν τους τσιγγάνους, να μετακινείται στα γήπεδα της περιοχής, αρκετά χιλιόμετρα από την Κύμη, για προπονήσεις και αγώνες! Κάτι όχι μόνο κουραστικό, αλλά και δαπανηρό!
Το μεράκι κάποιων ανθρώπων για το ποδόσφαιρο και η αγάπη τους για την ομάδα, την κρατούν ΄΄όρθια΄΄ όλα αυτά τα χρόνια και φέτος, όπως όλα δείχνουν, ήρθε το ΄΄πλήρωμα του χρόνου΄΄, για να επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες ο ΑΟ Κύμης, μέσα από όλες αυτές τις αντιξοότητες!

Ο ΑΟ Κύμης λοιπόν έπαιξε στον Άγιο Ιωάννη, με την τοπική ομάδα, ήταν καλύτερος και παρ’ ότι βρέθηκε να παίζει για 46’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γάραλη στο 44’, μετά από ένα άγονο α’ μέρος (0-0), στο β’ μέρος, πέρασε στην αντεπίθεση και δύο γκολ, μέσα σε ένα 10λεπτο του Καράπα, έφυγε από μια δυνατή έδρα με το καθαρό σκορ, 0-2!
Στο 65’ το 0-1 και στο 75’ το 0-2 με τον Καράπα, ενώ ο ΑΟΚ είχε και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ!
Οδηγεί την κούρσα ο ΑΟ Κύμης, με 12 βαθμούς (4 στα 4), έχει κάνει το ρεπό του και ακολουθεί ο Αιγέας Πετριων με 9β, χωρίς να έχει κάνει το ρεπό του!

Διαιτητής: Βασίλης Βελέντζας βοηθοί: Αλέξης Καρβελάς-Τάσος Καμπούρης

ΑΡΗΣ Αγ. Ιωάννη (Κώστας Μεταξάς): Λιάτης, Καρβουνιάρης, Λιατίφης, Νικολάου (80′ Α,-Π. Ποδαράς), Μπέλμπα, Κιούσης, Φωτιάς, Γ. Ποδαράς, Φέκα (73′ Μακρύγιαννης), Μήτρου (87′ Κούμπια), Τριτσώνης.

ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Δημήτρης Νικολόπουλος): Γεραντώνης, Σταμκόπουλος, Γέραλης, Γεωργίου, Κριτσιμηλιός (82′ Μπούρικας), Μπενέτος, Μπαλαράς, Χουλιαράς, Λ. Ντέντια, Γ. Φραγγής (56′ Μ. Ντέντια), Καράπας (78′ Α. Φραγγής).